Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.4.2011 19:05  18745
No, to už je asi na pořadatelích jak se s tím vypořádají:-)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 26.4.2011 18:58  18744
Hehe, farmářský trh ve Zlíně. Trhovci nakoupí ve stejném velkoskladu jako supermarkety a prodávají ve stáncích - třeba čínský česnek bez česneku apod.
frakira 26.4.2011 18:57  18743
taky zitra vyzvedavam prvni bedynku ;-))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.4.2011 18:33  18742
dneska jsem objednala prvni bedynku, tak jsem zvedava :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.4.2011 17:34  18741
Na té tlačence je navíc návod na tlačenku, ne?.-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 26.4.2011 16:45  18740
Royal [18728]: v ničem. vzhledem k příznivé ceně té na vaječnou tlačenku ji používám i v cukrárně :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.4.2011 13:00  18739
zbluncePřed kostelem, nemůžeš minout, jsou tam myslím do šesti.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.4.2011 12:44 - Klub Klubiki (14:38) 18738
Rovněž u nás - od 20. 4. vždycky ve středu 9-16 hodin. Naprosto bez šance. A to tam jezdí chlapík s kozíma sýrama :(
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.4.2011 12:34 - Oblíbené kluby (14:45) 18737
Jj, už i v Lysé. Ve čtvrtek od 8 do 18 hodin. Takže bez šance.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.4.2011 12:24  18736
Kde jsou trhy
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.4.2011 12:20  18734
vinyl [18733]: v kolik kde ve ctvrtek na Jiraku byva?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.4.2011 12:00  18733
SteakK těm návodům na steak bych ještě doplnil, že je dobré steak vyndat z lednice dřív, aby měl pokojovou teplotu. A také předem vybalit z folie, zejména je-li zavakuovaný.

Zároveň bych doporučil zaskočit ve čtvrtek na Jiřák nebo sobotu na náplavku. Jezdí tam pán s autem s hovězím z týhle farmy: http://www.bio-domu.cz/. Takhle si to představuji, kvalitní skot - Charolais, celý rok na pastvě, 14 dní vyzrání, žádný stres při porážce. Měli jsme klišku a ossobucco a obě vynikající.
shelle Shelle - Good Service 26.4.2011 08:25  18732
kvitko [18730]: Cpat se pribinakama a syreckama.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 26.4.2011 07:30  18731
Bude dělat rohlik s vysočinou :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.4.2011 07:24  18730
ShelleCo ty budeš dělat, jestli se někdy vrátíte do ČR:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt