Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.4.2011 19:03  18775
Shelle [25386]: chci recept :-))))
shelle Shelle - Good Service 27.4.2011 19:03  18774
phanny [18769]: On to Tess ochutna.

Ja testla ten uzeny a klobasku a to vypadalo ok.

Uz ti prisly knizky?
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 27.4.2011 18:30  18773
phanny [18772]: zalezi, jak blizko jsi od zachodu, kdyz to prijde ;)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.4.2011 18:17  18772
Tessien [18770]: spíš blahé, ne? je to fofr :)
frakira 27.4.2011 17:44  18771
pila jsem litry kyseleho mleka a zadne neblahe ucinky jsem nezaznamenala...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 27.4.2011 17:10  18770
phanny [18769]: no, otravit mozna ne, ale vypit treba hodne zkyslyho mlika ma neblahy ucinky na zazivani :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.4.2011 17:09  18769
Shelle [18766]: Ochutnej to, mléčné výrobky se "kazí" buď ušlechtile, pak jsou dobré, nebo se zvrhnou a pak je to hnusné - většinou hořké. Otrávit se tím nemůžeš. (na rozdíl od klobásy)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 27.4.2011 16:34  18768
vinyl [18748]: Kamarádka si teda bedýnky nemůže vynachválit. Možná je to jak kde.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.4.2011 10:32  18767
A co to je za typ sýra? Něco "čerstvýho" nebo trvanlivějšího? Ty ovčí se prodávaj kolikrát na trzích bez chlaďáku a jsou ok:-)
shelle Shelle - Good Service 27.4.2011 10:00  18766
No, klobaska vypada ok, ten uzeny take, ale ten prirodni ovci uz podle me navinule smrdi. prece jen to nejdriv x hodin vubec jelo a letelo ze Slovenska uz.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 27.4.2011 09:56  18765
Pres noc by se tomu snad nemelo nic stat.
shelle Shelle - Good Service 27.4.2011 09:51  18764
Nechala jsem pres noc v kabelce syry a klobasku ze salase, se na to bojim ted kouknout :( jezis, ja jsem blba.
ziggy 27.4.2011 09:31  18763
ratatouille radši tenhle recept: http://dolcevita.blog.cz/0708/nejslavnejsi-blaf-sveta je propracovanější
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.4.2011 09:30  18762
scalexTuhle informaci jsme měl z doslechu od známých, jsem rád, že se změnilo. Já bedýnky nevyužívám, kupuji na trhu co se mi líbí.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.4.2011 09:29  18761
ziggyNejsme Praha... Je to pán z vedlejší vesnice. Do Prahy sice zaváží, prý i k Pohlreichovi, ale to by asi zase tak operativní nebylo :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt