Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 12.5.2011 05:50  18865
Farmarske trhy
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 12.5.2011 00:09  18864
Hloupý dotaz: Kde kupujete v Praze koření - myslím nějakej vyzkoušenej kamennej obchod, ne na netu. Dneska jsem v Tescu nenašla ani kardamom a kurkumu :(

Díky
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 12.5.2011 00:00  18863
Shelle [18862]: Prakticky cokoliv, když to není z Číny.
shelle Shelle - Good Service 11.5.2011 20:02  18862
mrcos [18860]: To mi pripomnelo, ze ja ted kupuji patagonsky cesnek, je fialovy a je jeste lepsi nez ten argentinsky. Obcas narazim na anglicky ci skotsky, tak ty take jdou.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.5.2011 19:51  18861
dělala jsem to avokádové a musím říct, že nás dost nadchlo... a to Dan avokádo nemusí :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 11.5.2011 13:48  18860
Pro pražské - v Ječné hned u zastávky tramvaje Štepánská je skvělé tržišťátko "Trh ve dvoře". Poslední dobou jsem si ho dost oblíbil, mají velmi kvalitní zeleninu v dobrém výběru a za velmi přátelské ceny. Krom jiného taky český česnek atd...
Vřele doporučuji.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.5.2011 07:48  18859
zblunceJá se to dočetla, z praxe to taky nepoznám:-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.5.2011 22:05  18858
rebarborovo-jahodový kompot je mana nebeská.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 5.5.2011 21:16  18857
kvitko [18856]: fakt? me s ni tchyne loni docela krmila :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 20:51  18856
Kdo ví, takže všeho s mírou:-) Není taky vhodná pro těhotné a kojící.
shelle Shelle - Good Service 5.5.2011 20:18  18855
Kvitko, co je vetsi mnozstvi?

Beruthiel posli mi mail a vyfotim ti to a poslu. Sorry, jsem lenoch.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.5.2011 20:15  18854
Akorát se to s ní nemá přehánět. Obsahuje nějaký šťavelany či co, který můžou ve větším množství dělat neplechu. Tchán vždycky vypráví, jak chcal krev:-)
scalex Scalex 5.5.2011 18:05  18853
Po rebarboře jsem se vždy mohl utlouct, nejvíc mi teda chutnala oloupaná syrová, namáčená do vanilkového cukru a chroupaná jen tak. Úžasná chuť. Tepelně zpracovaná už byla podstatně mdlejší. 
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 5.5.2011 17:41  18852
Tigo [18851]: my jsme bydleli na sidlisti celou dobu, zahradkarska kolonie to jistila :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.5.2011 17:31  18851
Tessien [18846]: "v detstvi jsme ji pestovali na zahrade, takze jsem byl predavkovan bublaninama s rebarborou"... +1 Jeste ze jsme se pak odstehovali na sidliste.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt