Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.5.2011 11:41 - Oblíbené kluby (17:05) 18918
nemáte někdo recept na dobrý fazolový dip?
ullicnik ullicnik 26.5.2011 07:21  18917
Jsem (zase) uplne zkonil vajicka na mekko :-( ostuda
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 20:57  18916
Už jsme je zlikvidovali. Nakonec tak jak byly s mákem a zbytek šel do wc:-) Ale na slano a na sádle do zlatova zní dobře! Třeba příště.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.5.2011 20:53  18915
škubánkyopéct na sádle do zlatova.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 25.5.2011 13:05  18914
ŠkubánkyZkus je naslano - se slaninou na cibulce. Nebo nasladko s tarohem nebo grankem.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 11:20  18913
Tu mám v mrazáku. Už nebyl čas načnout:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.5.2011 11:19  18912
kvitkoZkus klobásu, tuším jí říkají tyrolská, samé maso.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 11:16  18911
Jo, zrovna tam. Myslím, že i u nás v Dobřichovicích na trzích byl. Podle kachní rolády, co tam nabízeli, ale blíž jsem nezkoumala. Okouknu to teď v sobotu.
Z uzenin, co nabízeli, párky mi moc nejely. Na mě moc hrubá špekatá rozpadavá konzistence.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.5.2011 11:13  18910
kvitkoTam jsem ho právě objevil, konkrétně v Černošicích.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 10:53  18909
Co se dá dělat se škubánkama? Mám jich asi kilo a nějak mi nešmakujou s mákem. Šišky nebo nudle jsou lepší:-) Dá se to nějak opéct, zapéct nebo tak něco?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 10:52  18908
Jé, Sváček bejvává u nás na trzích. Akorát malej sortiment.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.5.2011 10:49  18907
Nějak nechápu pointu, truffles jsou lanýže a myslel jsem, že každý ví, jak vypadá lanýž.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.5.2011 10:47  18906
zbluncetak jsem zašel k tomu Pavlisovi. Po pravdě žádná sláva, ale asi jsem byl natěšen z toho webu, líčka, ossobuco, steaky či brzlík mají pouze zmražené. Ale maso vypadalo pěkně a uzeniny taky fajn, navíc jsem tam nenechal pětikilo jako vždycky u Sváčka :-)
shelle Shelle - Good Service 24.5.2011 22:07  18905
A diky.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 24.5.2011 21:45  18904
Shelle [18902]: Kdyz to u toho popises, tak to IMO bude jasne, ale ukazat mi to jen nekdo bez cehokoliv dalsiho, tak netusim, co na obrazku je.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt