Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 30.5.2011 09:54  18925
Když budete mít rozpálenou pánev, uvědomíte si, že jste na ni zapomněli nastříkat olej ve spreji a dodatečně tak učiníte, dobře se přesvědčete, že skutečně držíte v ruce olej ve spreji a ne želatinu ve spreji.   #fail #facepalm #desnejsmrad 
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 28.5.2011 10:14  18924
Anka [18923]: ha dík za tip... to udělám na úterý.o) mám doma vajíčka a brambory.o)kopr asi taky...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.5.2011 09:50  18923
Dnes bude koprovka. A protože moje přesvědčení, že mám kus předního hovězího, bylo nesprávné, budeme mít koprovku s falešnou svíčkovou.
ziggy 26.5.2011 20:43  18922
osobně si myslim, že losos tam neni nutnej, nám tenkrát zbyl nějakej z přípravy sushi, tak jsem ho tam dávala, chutově tam pak poznat moc nebyl
ziggy 26.5.2011 20:42  18921
jo, to bude ono
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.5.2011 20:17 - Oblíbené kluby (17:05) 18920
ziggy [18919]: na jejich webu jsem našla nějaký s uzeným lososem - to je ono?
ziggy 26.5.2011 20:15  18919
zblunce: kdysi jsem dělala nějaký z Apetitu a nebyl vůbec marnej .. určitě to budou mít na webu
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 26.5.2011 11:41 - Oblíbené kluby (17:05) 18918
nemáte někdo recept na dobrý fazolový dip?
ullicnik ullicnik 26.5.2011 07:21  18917
Jsem (zase) uplne zkonil vajicka na mekko :-( ostuda
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 20:57  18916
Už jsme je zlikvidovali. Nakonec tak jak byly s mákem a zbytek šel do wc:-) Ale na slano a na sádle do zlatova zní dobře! Třeba příště.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.5.2011 20:53  18915
škubánkyopéct na sádle do zlatova.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 25.5.2011 13:05  18914
ŠkubánkyZkus je naslano - se slaninou na cibulce. Nebo nasladko s tarohem nebo grankem.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 11:20  18913
Tu mám v mrazáku. Už nebyl čas načnout:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.5.2011 11:19  18912
kvitkoZkus klobásu, tuším jí říkají tyrolská, samé maso.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.5.2011 11:16  18911
Jo, zrovna tam. Myslím, že i u nás v Dobřichovicích na trzích byl. Podle kachní rolády, co tam nabízeli, ale blíž jsem nezkoumala. Okouknu to teď v sobotu.
Z uzenin, co nabízeli, párky mi moc nejely. Na mě moc hrubá špekatá rozpadavá konzistence.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt