Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.6.2011 19:44  18981
kvitko [18980]: Tak investuj cca 50 Kč a kup si skleničku. Vypadá malá, ale ono ho stačí trocha. (I když já ho miluju, si dávám hodně.) Nejlepší z těch běžně dostupných je podle mě Arisi, zelené mají i v Bille. Červené Arisi, což je pro mě ještě lepší, ale potkám někde jen párkrát za rok, což nechápu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.6.2011 19:37  18980
Pesto jsem nikdy zatím neochutnala. Na to jsou ty ingredience docela drahé, když nevím jak to má chutnat:-)

A ještě tu mám svazek citronové trávy.
A mangold, ale ten zpracuju asi jako špenát.
shelle Shelle - Good Service 16.6.2011 19:36  18979
Ja kdyz mam nadstav, udelam Caprese, to dost pomuze :)
shelle Shelle - Good Service 16.6.2011 19:35  18978
Mrazeni fakt nic moc, ale to nalozeni nevypada spatne. Take si mzues udelat vlastni pesto, ale k tomu zase potrebujes parmezan, pinie a buhvico jeste.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.6.2011 19:29  18977
Hm, toto by mohlo jít:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 16.6.2011 19:28  18976
BazalkaNemáte tip, co s bazalkou? Mám dva svazky a nevím co s nima. Sušené mám dost, do salátu stačí pár lístků .. jde nějak třeba naložit do oleje nebo tak něco? Jednou jsem zkoušela i mrazit, ale nic moc.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 16.6.2011 18:52 - Oblíbené kluby (10:04) 18975
phanny [18974]: to mi spis pripomina trifle :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.6.2011 18:44  18974
zblunce [18960]: zuppa inglese?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.6.2011 17:39  18973
Tessien [18972]: Já jsem ten článek, který jen plní klientovo přání :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 16.6.2011 17:33  18972
Kdyz je to odbornej seminar, tak jim dej vodu. Usetris penize i starosti :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 16.6.2011 15:32  18971
Když ono to jinak naž zkouškou nepoznáš, samotná odrůda ti nic neřekne, záleží, co je to za cateringovou firmu, třeba zrovna vínu rozumí a dají si na něm záležet. Ono taky dost záleží, jak to víno skladují (zvlašť jestli je to rozlévané sudové) a jak bude vychlazené.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 16.6.2011 15:29  18970
Anka [18969]: Nebo by ti mohli vzorek poslat ;o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.6.2011 15:27  18969
Sirin [18968]: Jako že bych si zajela do Chebu na dvojčičku? Hehe.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 16.6.2011 15:24  18968
Já bych navrhovala ochutnat vzorek a pak se rozhodnout, popřípadě nechat někoho "vyzkoušeného" ochutnat.
shelle Shelle - Good Service 16.6.2011 15:22  18967
Anka [18965]: Tak zjisti, co to je za znacku, rocnik a tak.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt