Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ullicnik ullicnik 4.7.2011 16:16  19062
nell: asi bez
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 4.7.2011 12:46  19061
Mam ji doma a spokojenost :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.7.2011 11:07  19060
Veliká tlustá kníža, ve které toho, po bližším ohledání, vlastně moc není.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.7.2011 11:03  19059
zblunceMám ji doma. Přijde mi trošku k ničemu.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.7.2011 10:17  19058
Listoval jste nekdo Kucharkou pro dceru? Tady je zajimavy rozhovor s jeji autorkou...
nell Nell Etiam si omnes, ego non 3.7.2011 21:08  19057
ullicnik [19055]: s havlem?:)
ziggy 3.7.2011 18:10  19056
nemáte prosím někdo tip na cukrárnu v praze (spíš ta východní část), kde by dělali dorty na objednávku podle mého zadání? (chci normální tvar a na něm silnice a dvě autíčka (autíčka z formičky) nic složitýho myslim ..
ullicnik ullicnik 3.7.2011 14:18  19055
Dneska luxusni tatarak v dejvicich v restaurci Kulatak (Primo na Kulataku u vyjezdu do ulice Č.A.)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.7.2011 05:05  19054
zblunce: možná někdy příště:-)
phanny: možná někdy příště:-)
Skončilo to u zapečené kapusty s cibulí, česnekem a slaninou. Ušlo to.
cova 2.7.2011 20:58  19053
WronskiNu což, jsem připraven na jakýkoli trest, ale nesmí to být koprovka... :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.7.2011 20:44  19052
Cova [19050]: S tím rouháním se opatrně.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 2.7.2011 20:44  19051
To je na ban.
cova 2.7.2011 20:25  19050
Vanda"dělat koprovku jinak než z čerstvýho kopru ani nestojí za to ;)"

To by se dalo i zkrátit na: Dělat koprovku nestojí za to...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 2.7.2011 17:21  19049
kvitko [19039]: Já mám rád plněné listy - ale k tomu je potřeba maso :).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.7.2011 16:21  19048
Vanda [19047]: Ale jo, já třeba do omáčky dávám čerstvý i naložený, ono to má potom takový větší říz :)

A nejlepší koprová polévka se dělá do vody, ve které se povařily brambory, ale to je pro případ nových brambor. To je nejlepší mňamka. S vajíčkem, samozřejmě.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt