Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 22.7.2011 06:57  19098
Anka [19088]: smazenej celer!
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.7.2011 18:26  19097
Anka [19088]: plněné papriky, druhý den panenku :-) a bramboračku :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.7.2011 17:58  19096
Tigo [19082]: Je více "vymletá", mlýnské kameny jsou utaženější, takže obsahuje více ze zrna, včetně obalu - jinak řečeno je "celozrnější" ale ne uplně celozrná :).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.7.2011 15:33  19095
Sekanou bych zase jednou mohla upatlat, pravda...

ullicnik ullicnik 21.7.2011 15:28  19094
Anka: bramboráky (na hrubo strouhaný, tenký a do křupava na sádle smažený)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 21.7.2011 15:22  19093
Anka [19088]: svickovou nebo brsalat se sekanou.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.7.2011 13:55  19092
Typy mouky
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.7.2011 13:52  19091
Řízek:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.7.2011 13:35  19090
Cokoliv, co bude dobry a nemusim to varit ja.
triss triss 21.7.2011 13:35  19089
vinyl [19083]: jsou vymleté imho na jiný stupeň, je chlebová pšeničná a chlebová žitná, v kauflandu byla k dostání už namíchaní pšeničnožitná v určitém poměru, taky by mohla mít jiný podíl lepku
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.7.2011 13:21  19088
DotazCo byste si dali o víkendu k obědu?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.7.2011 13:13  19087
Jelena [19084]: Takze chlebova je zitna?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.7.2011 13:13  19086
kvitko [19085]: Ale z jak jiny? :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.7.2011 13:12  19085
Chlebová není marketing, opravdovej chleba se dělá z jiný mouky než je běžně k dostání a kterou používáme na buchty třeba:-)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 21.7.2011 12:52  19084
Tigo [19082]: teoreticky by v ní měl být alespoň nějaký podíl žita místo pšenice, ale je to výrobek od výrobku...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt