Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 18:54 - Oblíbené kluby (14:25) 19116
phanny [19115]: Zkusím. Já tam sypu jen nadměrné množství skořice, protože té u nás není nikdy dost. A když se jí dá hodně, tak také příjemně pálí.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2011 18:46  19115
Moje babička tam vždycky dávala špetku pepře - krásně to podtrhne chuť jablek.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 16:52 - Oblíbené kluby (14:25) 19114
phanny [19113]: Čerstvý jablečný kompot, ještě teplý, je naprostá delikatesa! O trošku se dá vylepšit jen tím, že se tam přidají i hrušky :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2011 16:39  19113
štrůdl/kompot z padanejch jablek já tedy můžu.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.7.2011 16:08 - Oblíbené kluby (14:03) 19112
Po jablkách už koukám, abych vyhlásil štrúdlovou sezónu - pani Marcová už se určitě těší -, ale zatim nic.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 16:08 - Oblíbené kluby (14:25) 19111
Ale protože jsem byla pamětliva té sekané, koupila jsem maso na holandské řízky a protože jsem ho nechtěla na jeden den mrazit, tak je patlám ještě teď.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 16:07 - Oblíbené kluby (14:25) 19110
Ještě ke všemu od tchyně (jeho).
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.7.2011 16:06 - Oblíbené kluby (14:03) 19109
A my měli nakonec kachnu s knedlíkem a se zelím.
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 23.7.2011 14:30  19108
Nakonec byly zapečené těstoviny se špenátem/těstoviny zbyly z pátku/, štrůdl/už potvory jablka padají/ a salát z červené řepy-tu vyhrabal pes, když se pokoušel chytit hraboše, který nám řepu vyžírá zespodu.Inu, zahrada, to je fakt radost.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.7.2011 19:07  19107
Pokouším se o stifado :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.7.2011 15:41  19106
Taky dneska budu plácat hrnkovku. Už mám švestky, tvaroh a možná přihodím nějakou tu jahodu či rybíz:-)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 22.7.2011 12:09  19105
Hehe, tak si představuju romantický víkend, kdy Anka bude jíst luštěniny a Wronski celer. o)))
Já přestože se nahlásila nezávazná návštěva, budu smažit patizon. Možná splácám nějakou buchtu. Internetový recept na hrníčkovou bublaninu(za pět minut na plechu/ je skvělý.
donuts Donuts Support your right to arm bears - The Stinky Donuts 22.7.2011 07:49  19104
O vikendu nevarim, v sobotu jdu na t-bone a jeste v nedeli ho budu travit.
ullicnik ullicnik 22.7.2011 07:45  19103
Co by? Celer Wronski, luštěniny Anka.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 22.7.2011 07:42  19102
a co by pak jedla Anka?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt