Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 27.7.2011 08:09  19124
jj, čtyřboč je celkem super, u mě na zahradě se mu nějak nedaří, ale u přítelkyně naprosto v pohodě, je to takovy plevel, neděláme ho jako špenat, ale když se něco vaří, kde se hodí zelené, tak se tam přidá :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.7.2011 10:55  19123
Znáte někdo čtyřboč? Prý novozélandský špenát. Ve čtvrtek budeme mít v bedýnce:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.7.2011 09:35  19122
Domaci udirna Anuka (a kdo nejdriv taky cetl Anka, at se prihlasi)
tilka tilka dálky, ty bývaly blíž 25.7.2011 09:01  19121
Anka+ zbytekTo je škoda, že jste tak daleko!! Povinně byste každý musel odebrat aspoň kýbl padaných letních jablek.
donuts Donuts Support your right to arm bears - The Stinky Donuts 25.7.2011 06:20  19120
Tenhle tyden si dam druhy pokus s cheesecakem, minule jsem pouzil nejake danske maslove suseny a bylo to moc masty, tak tentokrat zkusim nejake cerealni.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.7.2011 20:57  19119
A hvězdičku badyánu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 19:11  19118
Vanda [19117]: Jistě :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.7.2011 19:02  19117
Anka [19116]: skořici určitě a ještě hřebíček
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 18:54  19116
phanny [19115]: Zkusím. Já tam sypu jen nadměrné množství skořice, protože té u nás není nikdy dost. A když se jí dá hodně, tak také příjemně pálí.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2011 18:46  19115
Moje babička tam vždycky dávala špetku pepře - krásně to podtrhne chuť jablek.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 16:52  19114
phanny [19113]: Čerstvý jablečný kompot, ještě teplý, je naprostá delikatesa! O trošku se dá vylepšit jen tím, že se tam přidají i hrušky :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.7.2011 16:39  19113
štrůdl/kompot z padanejch jablek já tedy můžu.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.7.2011 16:08  19112
Po jablkách už koukám, abych vyhlásil štrúdlovou sezónu - pani Marcová už se určitě těší -, ale zatim nic.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 16:08  19111
Ale protože jsem byla pamětliva té sekané, koupila jsem maso na holandské řízky a protože jsem ho nechtěla na jeden den mrazit, tak je patlám ještě teď.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2011 16:07  19110
Ještě ke všemu od tchyně (jeho).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt