Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 28.7.2011 20:41  19137
Bramborový knedlíky se švestkama, posypané makem, mňam. A ošklivý cukr vynechat. ;o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 28.7.2011 20:32  19136
štrůdl se švestkama a mákem
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 28.7.2011 20:31  19135
No a co třeba http://www.apetitonline.cz/recepty/3237-veprove-na-svestkach.html nebo tak něco.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 28.7.2011 19:43  19134
povidla
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.7.2011 19:29  19133
ale to děláš chybu, takový sušený švestky naložený v rumu - to je nejlepší zákusek, který ze švestek může vzniknout :) (kromě slivovice, samozřejmě)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.7.2011 19:24  19132
Poradím se s Wronskim, co bude chtít. Já obecně o sladká jídla moc nestojím a o švestky tuplem ne...
scherie Scherie 28.7.2011 19:19  19131
minulý týden jsem ze švestek dělala knedlíky z odpalovaného těsta, jak píše Vanda, místo pecky dovnitř kostku cukru.
Ještě je můžeš dát do rýžového nákypu.
Dobré recepty na švestky byly v loňském Albert magazínu, myslím,že mají na stránkách archiv, ty knedle jsou taky odtamtud.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.7.2011 19:11  19130
Na knedlíky a místo pecek dát malou kostku cukru :)
Nekynutý koláč nevím co je. Něco litýho třeba jako jogurtová buchta? Tam se teda taky sype drobenka nahoru, ale není to nutné.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.7.2011 19:08  19129
Dala jsem nějaké švestky do mrazáku a nějaké jsem si nechala venku, že z nich rovnou něco udělám. No jo, ale co. Přece zase nebudu péct nekytnutý koláč s drobenkou, ty jsem jen minulý týden udělala dva. Kynutý riskovat nechci (a nechce se mi patlat s drobenkou). Na knedlíky jsou ty švestky nějaké moc kyselé.
Co s tím?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.7.2011 08:14  19128
většinou používám bbc:

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/search?keywords=rice&occasions%5B%5D=&chefs%5B%5D=&programmes%5B%5D=&x=17&y=19
ziggy 28.7.2011 08:00  19127
nemáte prosím někdo tip na dobrý web, kde by byly recepty s rýží?
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 27.7.2011 10:22  19126
segedin?http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=zape%C4%8Den%C3%BD+segedin&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=c48f667594282694&biw=1024&bih=612
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.7.2011 10:00 - Oblíbené kluby (16:45) 19125
nekde jsem na netu videla recept na segedin, ktery se nechaval dopect v troube - ale nemuzu ho najit. Jednou jsem podle nej varila a bylo to uzasne - nemate ho nekdo?
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 27.7.2011 08:09  19124
jj, čtyřboč je celkem super, u mě na zahradě se mu nějak nedaří, ale u přítelkyně naprosto v pohodě, je to takovy plevel, neděláme ho jako špenat, ale když se něco vaří, kde se hodí zelené, tak se tam přidá :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.7.2011 10:55  19123
Znáte někdo čtyřboč? Prý novozélandský špenát. Ve čtvrtek budeme mít v bedýnce:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt