Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:53  19329
Tak jsem neodolala a z jelana jsem si kousíček odřízla a hodím na pánev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:45  19328
Jo, na bylinkové máslo se teď taky chystám.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:44  19327
Shelle [19326]: Kdyz me prave nebavi to nechat meknout a pak zase tuhnout :)
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 15:43  19326
To muzes i do koupeneho.

Ja obcas upecu cesnek a pak primicham s pazitkou do zmekleho masla a pak zmrazit nebo v msiticce do lednice. Scalex o tom kdysi psal.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:39  19324
Anka [19322]: Ja se chystam na to maslo, libi se mi predstava do nej pridat koreni, bylinky...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:38  19323
zblunce [19321]: Já to na lednici kvůli místu mám a taky se vždycky trochu bojím, že si to vyleju na hlavu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:37  19322
Tigo [19319]: Já si domácí majonézu vyrobila (i jsem tu o tom psala). Bylo to skoro snadnější než ji koupit a rozdělat. Ale ta chuť mě zase až tak nenadchla, holt jsem odkojená Hellmanskou.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 15:35  19321
Wronski [19320]: je strašně težká :-( a je to trochu nepraktické - nevidím tam... ta lednice je sice nižší, ale zase až tak ne...
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.8.2011 15:32  19320
zblunce [19288]: Proč si nedáš tu mikrovlnku na lednici?
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:30  19319
Stejne jako domaci majonezu a domaci maslo - to mimochodem hodlam vyzkouset :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:30  19318
I domaci horcici lze vyrobit :)
ullicnik ullicnik 9.8.2011 15:29  19317
Tigo: jasne, ze jim nehodlam ani nic odpírat nebo je od neceho izolovat, to je taky zlo, vetsi.

Jeste ze do parku s rohlikem kečup nepatří, ale hořčice!!! :) (tu si nastesti sam nevyrobim)
ullicnik ullicnik 9.8.2011 15:24  19316
Tigo: kdyz me to hrozne nebaví... Ted se mi doma válí Xbox s hafem prislusentvi a her na prodej a telefon HTC HD2. Oboje v perfektnim stavu...a uz nekolik mesicu to tam nejsme schopný dát. Leda že bych ti to dal, tys to prodala a dala mi pulku:)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:24  19315
ullicnik [19314]: No, jisteze je nebudes cpat novorozenci, ale ditku vetsimu jejich existenci tezko utajis, i proto je lepsi mit obsah masa i pripravu (treba mixovana loupana rajcata misto kecupu) pod kontrolou :)
ullicnik ullicnik 9.8.2011 15:21  19314
Tigo: taky si nemyslim, ze pouze fyzické oddělení párku od rohlíku je řešení zdravé a hodnotné stravy pro kinďáka v růstu a budování jeho stravovacích návyků do budoucna ;-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt