Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:10 - Oblíbené kluby (19:19) 19337
Tessien [19335]: takhle plneny??
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 16:10 - Oblíbené kluby (19:47) 19336
phanny [19333]: Nejsi divnej, jsi profík :))

Ad jelen! No to je žrádlo! Malé medailonky jsem opepřila, mírně osolila, hodila na rozpálenou pánev, propekla na medium (možná trošku méně) a na talíři na ně kápla citron. Bože, v jednoduchosti je krása!
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 16:08  19335
zblunce [19334]: na panvi a pak nakrajel nozem? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:07 - Oblíbené kluby (19:19) 19334
phanny [19333]: no dobre, jak bys udelal prave treba zminene quesillady takhle rovnou na kousky?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 16:05  19333
Fórychtungy a udělátoryAsi jsem divnej, ale mě stačí pořádnej sporák a pořádný nádobí, z udělátorů jen mikrovlnku, ponornej mixér a pořádnej kenwood robot. Všechny ostatní udělátory mě přímo vytáčej. (až do cupcakeovače jsem myslel že párkovač je největší krávovina :).
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:59  19332
Domaci maslo - recept 1 a jeste recept 2.
ullicnik ullicnik 9.8.2011 15:55  19331
Tigo: jak se vyrábí máslo doma? To bych zkusil.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:54  19330
Ja si pripravuju suroviny na ty bolognese slane kolacky :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:53 - Oblíbené kluby (19:47) 19329
Tak jsem neodolala a z jelana jsem si kousíček odřízla a hodím na pánev.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:45 - Oblíbené kluby (19:47) 19328
Jo, na bylinkové máslo se teď taky chystám.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:44  19327
Shelle [19326]: Kdyz me prave nebavi to nechat meknout a pak zase tuhnout :)
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 15:43  19326
To muzes i do koupeneho.

Ja obcas upecu cesnek a pak primicham s pazitkou do zmekleho masla a pak zmrazit nebo v msiticce do lednice. Scalex o tom kdysi psal.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 9.8.2011 15:39  19324
Anka [19322]: Ja se chystam na to maslo, libi se mi predstava do nej pridat koreni, bylinky...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:38 - Oblíbené kluby (19:47) 19323
zblunce [19321]: Já to na lednici kvůli místu mám a taky se vždycky trochu bojím, že si to vyleju na hlavu.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 15:37 - Oblíbené kluby (19:47) 19322
Tigo [19319]: Já si domácí majonézu vyrobila (i jsem tu o tom psala). Bylo to skoro snadnější než ji koupit a rozdělat. Ale ta chuť mě zase až tak nenadchla, holt jsem odkojená Hellmanskou.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt