Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 16:35  19348
zblunce [19347]: ale rozkrojis - nesmis to samozrejme narvat az k okraji, ale to nemuzes ani s tim strojem, jinak ti z toho ta napln vypada, az to z toho budes vyndavat. Plus v tom mas vzdycky syr, kterej jak se roztavi ti tam tu napln trochu prilepi :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:33 - Oblíbené kluby (19:19) 19347
Shelle [19342]: no me hlavne prijde, ze v tom pristroji to mas rovnou na samostatne kousky - kdezto kdyz to delas na panvi, tak to nerozkrojis, aby ti tam neco nevypadlo...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 16:23  19346
ullicnik [19344]: jj, ja myslim, ze vetsina techhle vynalezu je k nicemu, shelle mi v pohode vari i bez toho ;-)
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 16:20  19345
ullicnik [19344]: Hlavne si tma upec ten cesnek.
ullicnik ullicnik 9.8.2011 16:19  19344
Konečně chlapská popora:)

Tigo: dík, asi taky zkusim, je to hračka. Bylinek nam roste na zahradě bambilion. Takje tam narvu.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 16:13  19343
zblunce [19337]: no jasne, ty znas nejaky neplneny quesadilas? :)
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 16:13  19342
zblunce [19334]: Ja to tak delam, jen me pudi, ze to delam po jedne placce a nemuzeme to jist najednou.

To by se mi sikla ta nadoba, jak udrzi jidlo teple, jak tu tehdy Anka (?) nabizela :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 16:11 - Oblíbené kluby (19:47) 19341
Anka [19336]: Důležité je nebát se ukrojit pořádně vysoký kousek.
shelle Shelle - Good Service 9.8.2011 16:11  19340
phanny [19333]: A ten na donuty jsi videl? :)

Ale tak je fakt, ze ja jich asi moc nemam, spis pokukuji. Na linkach mam topinkovac, rychlovarnou, mikrovlnku, Kenwood, Kenwood Smoothie a ted aeroccino. TY vsechny uzivam docela dost. A v komore mame vsechny fondue, protoze to miluju, a nastavce na Kenwood. Co mi chybi, je sendvicovac, ale aspon z toho netloustnu.

Hodne me laka to na ty quesadillas, ale nevim, jestli bychom to pak moc nejedli. jenze jsem i lina nejak kaloricky propocitat, jestli by to byl velky rozdil nebo ne.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:11 - Oblíbené kluby (19:19) 19338
Anka [19336]: jdu hledat do lednice a jdu sve chutove bunky zmast parkem s autosugesci, ze si davam jelena :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:10 - Oblíbené kluby (19:19) 19337
Tessien [19335]: takhle plneny??
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.8.2011 16:10 - Oblíbené kluby (19:47) 19336
phanny [19333]: Nejsi divnej, jsi profík :))

Ad jelen! No to je žrádlo! Malé medailonky jsem opepřila, mírně osolila, hodila na rozpálenou pánev, propekla na medium (možná trošku méně) a na talíři na ně kápla citron. Bože, v jednoduchosti je krása!
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 9.8.2011 16:08  19335
zblunce [19334]: na panvi a pak nakrajel nozem? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 9.8.2011 16:07 - Oblíbené kluby (19:19) 19334
phanny [19333]: no dobre, jak bys udelal prave treba zminene quesillady takhle rovnou na kousky?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.8.2011 16:05  19333
Fórychtungy a udělátoryAsi jsem divnej, ale mě stačí pořádnej sporák a pořádný nádobí, z udělátorů jen mikrovlnku, ponornej mixér a pořádnej kenwood robot. Všechny ostatní udělátory mě přímo vytáčej. (až do cupcakeovače jsem myslel že párkovač je největší krávovina :).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt