Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 16.8.2011 08:45  19419
DeniseNaštěstí už v Bille :))
Fetu mají v takovém tom "salátovém" chladícím koutku v zelenině. Myslím, že zn. Dodoni, cena 69 Kč. Řecký jogurt Kolios mají v kilovkách za 149 Kč.

Jinak na Štrosmayeráku (resp. Dukelských hrdinů) je obchod s řeckými potravinami. Další je poblíž Flory, teď si nevzpomenu přesně, jmenuje se snad Olympia.
denise 16.8.2011 08:42  19418
Vrátila jsem se z Kréty rozmlsaná. poraďte mi, kde/ nejblíže v Praze / seženu : řeckou fetu - né žádný náhražky z Tesca
řeckej olivovej olej
řeckej jogurt ten jejich sametovej, nekyselej a hustej
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 16.8.2011 08:00  19417
a co teprve skvarky z holubinek :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 16.8.2011 07:59  19416
Včera jsem dělal tagliatele jen s orestovanými hříbky, delikatesa! Dneska bude rizoto s modrákama a pozítří kanapky s liškama. Nevíte co je dobrý!
ullicnik ullicnik 16.8.2011 07:52  19415
Houby nesnášim! Ale miluju je v omáčkách a bramboračce :) Ale jinak jsou zlo.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 15.8.2011 23:38  19414
Anka [19411]: Před chvílí jsem vyžrali zbytek. Samozřejmě hříbkovo-smetanové. Neskutečná dobrota. Blahořeni budiž lidé, kteří nežerou houby - zbyde víc pro mě.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.8.2011 20:05  19413
Houby jsou zlo.
ziggy 15.8.2011 20:03  19412
oni existujou lidi, co opovrhují hřiby? nedá se to léčit? třeba elektrickým proudem? :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.8.2011 19:30  19411
zblunce [19410]: To já bych si dala hned. Jen hříbkovo smetanovou.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.8.2011 19:29  19410
Tigo [19406]: tak slibila jsem to Danovi a mame dobre prave hribky, tak jednou za rok to i preziju :-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 15.8.2011 19:03  19409
Kdo nema hribky, neda tam nic.
stanny stanny - Wroc³awský démon - Pacific Panzer General creator 15.8.2011 18:55  19408
Hříbky NEVYNECHÁVAT!!! :-)
shelle Shelle - Good Service 15.8.2011 18:29  19407
Tim bych take zacala :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.8.2011 18:27  19406
Vynechat hribky.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.8.2011 18:15  19405
budu delat teleci na hribkach - nejake tipy? smetana, rajcata, slanina, sunka???

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt