Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 11.10.2011 18:04  19749
zblunce [19748]: ne pokazde tam musi byt chut masa... a to je právě omyl :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.10.2011 17:04  19748
vinyl [19744]: treba ted do thajske polevky a tak... ne pokazde tam musi byt chut masa...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.10.2011 16:57  19747
ziggyjasně, ale masový, ne zeleninový :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2011 16:40  19746
ziggy [19745]: špagety carbonara jsou špagety s opečenou pancetou a žloutky, žadný vývar tam nepatří a už vůbec ne omáčka :). Maximálně troška vody z vařených špaget.
ziggy 11.10.2011 16:28  19745
vývar do rizota třeba, ne? nebo na omáčku carbonara používám zeleninový vývar..
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.10.2011 15:56  19744
Co se zeleninovým vývarem? Teď jsme dělali slepičí, to byla velká ňamka, i když předtím slepice na paprice byla bezkonkurenční.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2011 15:41  19743
zblunce [19742]: Zeleninu do polívky :). Mrkev, petržel, celer, cibuly, před dovařením možno kousek pórku a nakonec i trocha česneku.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.10.2011 15:24  19742
delate si tu nekdo domaci zeleninovy vyvar? co do nej davate?
johnny10 11.10.2011 07:54  19741
Scalexten recept na domaci pomazanku zni vyborne, diky za tip!
scalex Scalex 9.10.2011 21:33  19740
Tak ona upečená cibule ztratí štiplavost, zesládne a chuťově je to něco úplně jiného než syrová. Takže je to tam jako nositel další chuti. Dtto česnek - syrový by byl taky něco jiného, než když se těch osm stroužků upeče a jejich chuť se vmísí do masa.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.10.2011 21:29  19739
Scalex [19738]: O to mi šlo. Zkusíme.
scalex Scalex 9.10.2011 21:17  19738
Doplnění: se syrovou cibulí mi to, nevím proč, nejede. Myslím tím když se to s tou cibulí umele. Přitom nasypaná na namazaný chleba mi šmakuje.
scalex Scalex 9.10.2011 21:15  19737
Protože mi to tak chutná. Komu je libo, ten si může namazaný chleba pocibulit syrovou cibulí.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 9.10.2011 21:15  19736
Wronski [19734]: Myslim tím proč tam nedáváš syrovou cibuli?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.10.2011 21:14  19735
Kolikrát já už na Lopuchu zmiňovala naši úžasnou domácí bůčkovou pomazánku... My do ní akorát ještě přimelem syrovou cibuli, ať to má šmak.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt