Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.10.2011 17:15  19766
juuu ted byl v Prostreno kamenny obchudek Koreni od Antonina... hmmm...
cova 12.10.2011 10:37  19765
Scalexova bůčková směsPodle ingredienci usuzuji, že to bude chutnat jako rozblemcaný "moravský vrabec". To není výtka, pečené maso s chlebem mám rád, jednohubky k pivu s cibulí a okurkou si dokážu docela dobře představit... :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.10.2011 21:06  19764
phanny [19763]: Mas na nej nejakej special domaci recept?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2011 21:04  19763
celestýnské nudle já nerad, zato zbožňuju šunkovej svítek s hráškem.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.10.2011 21:02  19762
A udelala jsem do nej domaci celestynske nudle, mnam.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.10.2011 21:02  19761
zblunce [19742]: Predevcirem jsem zrovna delala - mrkev, celer, petrzel, cibule, nove koreni, cely pepr, bobkovy list, sul.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2011 21:00  19760
Carbonarasmetana tam nepatří.
kokos kokos 11.10.2011 18:56  19759
Nepředbíhat jo.
kokos kokos 11.10.2011 18:56  19758
ziggy [19756]: Babica taky prý vařil v cizině :-)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.10.2011 18:56  19757
ziggyTak ona Babica také vařil v zahraničí :)
ziggy 11.10.2011 18:55  19756
nevim čoveče, nejsem jako žádnej znalec, ale pán říkal, že vařil v severní itálii.. takže babica recept to podle mě neni .. taky nás učil caesar salát, a to co se tu dá objednat v českých restauracích se tomu ani zdaleka neblížilo ..
kokos kokos 11.10.2011 18:52  19755
Tak přiznám se, že taky dávám smetanu (taky tomu neříkám carbonara ale po uhlířsku) ale tohle je počeštěná itálie. Takže tam klidně i ten vývar.
ziggy 11.10.2011 18:50  19754
nojo, kurz pro deset lidí :-)) chce to dost vydělit :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.10.2011 18:40  19753
ziggy [19752]: Koukám, pán není troškař :)
ziggy 11.10.2011 18:38  19752
Tessien: jo, ráda carbonara vůbec ten kurz byl supr ..

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt