Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 17.11.2011 09:37  19906
Králík. mňam! Už jsem ho neměla ani nepamatuju... kdyby nebyl tak drahej. :-( Domácí zdroje už došly. Dosela by mě zajímalo jak se králík v mikrovlnce upeče. dej fotečku...
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 17.11.2011 09:35  19905
Dneska budu dělat Králíka na česneku s br. knedlíkem a špenátem.o) První pokus o pečení králíka v mikrovlnce a první pokus o domácí knedlíky.o)
shelle Shelle - Good Service 16.11.2011 21:59  19904
knedlikovy reportTak jsem je rozmrzle dala na paracek. Chutnala jsem ho predtim, to teda nemel k babiccinemu uzasnemu brknedlicku moc blizko, nastesti teply uz jo. Kachnicka se take povedla, i spenat.
shelle Shelle - Good Service 15.11.2011 20:36  19903
To doufam, jsou to jedine dva valecky a sama knedliky za a neumim, za be delat nechci.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.11.2011 19:58  19902
Shelle [19901]: myslím, že tvůj plán by mohl vyjít ;)
shelle Shelle - Good Service 15.11.2011 19:08  19901
Valecky od babicky :)

Muj plan byl nechat rozmrazit a pak rozkrajet na platky na paracku.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.11.2011 19:00  19900
Na páru bych to nejdřív nechala povolit, do mikrovlnky nějakou minutu na stupeň rozmrazování a pak na vyšší výkon.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.11.2011 18:58  19899
V jakém stavu ho máš? Je to váleček, plněný koule nebo plátky?
Napařit klasicky na páře nebo dát v mikrotenáku do mikrovlnky a nechat na malý výkon ohřát.
shelle Shelle - Good Service 15.11.2011 18:58  19898
VandaJa s knedliky vubec neoperuji, tak se musim ptat blbe.

Varis ho zmrazeny nebo nechas rozmrazit? A jak dlouho? A nevadi, ze uz byl uvareny predtim?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.11.2011 18:56  19897
uvaříš nový knedlík ;)
shelle Shelle - Good Service 15.11.2011 17:47  19896
Jak prosim udelam mrazeny bramborovy knedlik opet pozivatelny?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 15.11.2011 11:58  19895
Zrovna jsem vytáhla ze schránky novej dTest a kdo myslíte, že je na prvním místě v testu rybích prstů? Zase ten Lidl!:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 14.11.2011 11:50  19894
Tak až to budu rozmrazovat, vyfotím to:-)))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 14.11.2011 10:37  19893
To poznáte, když to bude na kousky, je to jasný, když jeden velký kus a víc šlachovitý a prorostlý tak plec, když pěkný a libový tak kýta a když vizuelně jako panenka tak je to hřbet. Gulášem samozřejmě nic nezkazíš.
frakira 14.11.2011 09:54  19892
Tigo, kvitko+1 (ale teda neverila jsem, ze nejsem v tomto klubu jedina ;-))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt