Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.11.2011 14:30  19972
ziggy [19971]: jo :-)) ja mu interne rikam Radek Prochazka, protoze vypada uplne stejne jako muj kamarad toho jmena :-)
ziggy 23.11.2011 14:22  19971
:-) nemyslíš spíš radka kašpárka?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.11.2011 14:16  19970
ziggy [19969]: neni, to uz vim :-))) ale vari dobre :-)
ziggy 23.11.2011 14:14  19969
tak mu napiš, třeba je volnej :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.11.2011 13:34  19968
cim dal vic se mi zacina libit kuchar Radek Prochazka na Barrandove :-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 22.11.2011 12:38  19967
delame mrkvojablecnej, podle vlastniho, lety vychytanyho recepisu, s citronovou polevou a na to jestli to ma bejt spravne uplne jinak z vysoka dlabem. halvne ze chutna .o)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.11.2011 00:39  19966
Tigo [19958]: Nojo, uniklo mi...
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.11.2011 23:02  19965
Z mrkvového těsta dělám vždcky na Vánoce a Velikonoce rybu (na tu mám formu, na beránka ne :-))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2011 20:09  19964
Ja pekla hodinu a byl akorat.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.11.2011 19:28  19963
Jo, naprostá nutnost je ta jedlá soda, nějak to reaguje s tou mrkví. Bez jedlé sody to není vůbec dobré. Prdopeč já nedávám.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.11.2011 19:27  19962
Mrkváč je bezva, dělám skoro stejný jako dávala Tigo. Bacha, alespoň já ho musím velmi dlouho péct, cirka 90 minut. Můj recept jsem tady určitě dával bude někde v archivu.

Z jiného soudku. Když jsem prodával "Mrkvový koláč" za 18 korun tak moc na odbyt nešel. Pak jsem to nazval "Kanadský Carrot Cake", dal ho za 30 a teď mi můžou ruce utrhat :).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2011 19:03  19961
Jenže ten krém můžeš narvat i do normální buchty :)
frakira 21.11.2011 18:44  19960
Hmm, tak mne zase mrkvovy dort jako nromalni buchta rozhodne nepripadal, ale asi to bude tim kremem..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2011 18:03  19959
Mrkvacu jsem za ta leta ochutnala uz dost. Normalni buchta. Kdo se boji te mrkve, bat se nemusi, neni tam poznat. A kdo se na ni naopak tesi, tak take zbytecne. Takze je to tak trochu k nicemu. Komu jde o vlhkost, tomu imho lepe poslouzi strouhana jablka pridana do testa.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.11.2011 17:36  19958
Royal [19956]: Vidis, a kdybys cetl ten muj post pred receptem, ani bys hadat nemusel.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt