Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 4.1.2012 21:34  20258
Anka [20257]: Ovšem zrovna lasagne jsou IMHO lepší až na druhý den. Víc dnů nemohu sloužit, ony tedy většinou ani do toho druhého dne nevydrží.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.1.2012 21:25  20257
Já nemám problém sníst dva dny staré zbytky (resp. tak staré, že jsou ještě dobré - myslím tím opravdu DOBRÉ, ne "dá se"). Ale jím to jako zbytky - knedlík, zelí, maso jako mišmaš na pánvičce a tak. Ale uvařit něco, nechat to ležet a za pár dní se do toho pustit jako do plnohodnotného jídla, to by se mi teda nechtělo.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.1.2012 21:19  20256
frakira [20255]: u me taky - a vzdycky to odmitam... ted jsem si uvedomila, ze dneska neni ctvrtek...
frakira 4.1.2012 21:16  20255
Ankaty jo, ty bys u me tchyne umrela hlady ;-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.1.2012 21:13  20254
OK, prerovnam kus mrazaku a zkusim to tam narvat :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.1.2012 21:07  20253
zblunce [20251]: Nic, co jsi uvařila ve středu, bych v sobotu nejedla s chutí :)
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 4.1.2012 20:48  20252
zblunceJá byhc tu omáčku radši zamrazila a vynadala až v sobotu.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.1.2012 20:44  20251
Anka [20250]: takze myslis schovat tu omacku a udelat to az v sobotu?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.1.2012 20:08  20250
Jestli ti to vydrží, to nevím, ale já bych to nejedla :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 4.1.2012 20:07  20249
mam udelanou bolonskou omacku - kdyz si dneska pripravim do lednice lasagne vcetne besamelu, vydrzi mi do soboty?
nula nula všetko je tak, ako má byť 4.1.2012 10:18  20248
Royalmôžeš si ju kúpiť cez internet tu:
http://www.nejlepsikoreni.cz/lang-sk/sul-a-rychlosul/253-praganda.html
triss triss 4.1.2012 09:34  20247
Royal [20245]: šla koupit v řeznických potřebách v Holešovické tržnici, ale odtamtud se vloni přestěhovali a nevím kam, jinak taky hledej "dusitanovou solící směs"
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 4.1.2012 00:24  20246
ad PRAGANDATeď mi z gůglu vypadla drogerie Teta - na tu vždycky zapomenu a přitom tam mají leccos, třeba želatinu do vaječné tlačenky.
Tak se tam dneska zkusím zastavit.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 4.1.2012 00:20  20245
ŠunkaPokud někdo z vás vaří doma šunku, musím se pochlubit báječným zlepšovákem. Je totiž docela problém zajistit, aby se voda při "vaření" nevařila, ale měla jen takových nějakých 70 - 80 °C. Z nouze cnost mi pomohla - nemaje vyšší nádoby strčil jsem šunkovar do mlékovaru. Ano - píšťalku jsem sundal...

Ví někdo, kde se dostane koupit PRAGANDA?
nula nula všetko je tak, ako má byť 3.1.2012 22:45  20244
a okrem mäsovej sa robí aj rybacia, kedy sa hovädzie nahradí rybím mäsom. Inak v bežnom recepte sú len kyslé uhorky, tie kapary a olivy sú už také vylepšenie.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt