Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
frakira 12.1.2012 08:46  20387
"peceni" v mikrovlnce vyzkouseno a nebudu ho opakovat ;-))
S tvarem jsem spokojena (zustalo to v kosiccich, takze ty pripadne diry stejne nejsou videt), ale ten syrovy vzhled mi dost vadi (na fotkach ho nevidim). Kazdopadne rozhodne nebyl problem, ze by to nemel kdo snist.. (ceho jsem se bala, protoze ja ted takove veci nejim)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 12.1.2012 08:43  20386
MrMar: A nemá profi kuchař doma parní troubu?

Anka: Jaak není založená na mase?? Nebudu tady vyjmenovávat všechny masové pokrmy italské kuchyně, ale zmíním svoje oblíbené ossobucco. Nejlépe se šafránovým rizotem. Jak mám "české hotovky" velmi rád, tak tohle je prostě o několik tříd výše.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.1.2012 04:28  20385
Shelle [20384]: to ne, ale ty místní jsou docela dobrý...
shelle Shelle - Good Service 12.1.2012 00:32  20384
A normalni chleba tam sezenes?
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.1.2012 00:13  20383
Tigo [20380]: To by šlo, jdu shánět majoránku :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 12.1.2012 00:12  20382
Shelle [20381]: Cizinci jo, šéfkuchař ne :-) To je nevýhoda bydlet s profesionálním kuchařem, neochčiju ho nějakým českým blafem :-)
shelle Shelle - Good Service 11.1.2012 23:47  20381
Nebo smazak, z toho jsou cizinci vzdy hotovi :)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.1.2012 23:39  20380
MrMar [20378]: Udelej bramboraky :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.1.2012 23:03  20379
MrMar [20378]: tak parak nahradis uterkou :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 11.1.2012 23:01  20378
Tak na Zélandu je toho k jídlu spousta, mořské potvory, dobré jehněčí a levné hovězí :-) Zrovna včera jsem měl mušle(jsou tady větší a lepší než v Evropě), v kokosovém mléce s citronem a cibulkou a bylo to úžasné.
Chtěl jsem něco uvařit svému domácímu, šéfkuchaři, a udělat něco českýho se vším všudy je dost obtížné a navíc to bude děsně drahý.
Díky za recepty, ty bezmoukové mi zhatí nepřítomnost pařáčku. Dostanou chleba a bude klid :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.1.2012 20:25  20377
Shelle [20375]: tak nakonec se spenatem, smetanou a testovinami a byla to docela dobrota... snad nikdy jsem nevidela, ze by tchyne snedla takovou porci :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.1.2012 19:52  20376
vinyl [20363]: Prostě to není kuchyně založená na mase. Já neříkám, že si nepochutnám, ale není to nic, co by mě rajcovalo. Kvalitně udělaná česká hotovka mi prostě vždy bude bližší.
shelle Shelle - Good Service 11.1.2012 18:55  20375
zblunce [20374]: Tos ale nerekla.

Tak s kasi? :) Promin, jsem konzerva. Jednou jsem ho zapekla nejak s brokolici a to nebylo vylozene spatne, ale zrovna o vikendu jsem ten recept vyhodila, ze to stejne uz delat nebudu.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.1.2012 18:49  20374
Shelle [20373]: kdyz s bramborem a uzasnym salatem jsme ho meli vcera a dneska ho rozhodne nejsou tri porce :-)
shelle Shelle - Good Service 11.1.2012 18:40  20373
Tak jak mam lososa rada, tak proste s testovinami ho nesnesu. Ale to uz jsem tu rikala, ze rybu nejradsi samotnou, s bramborem a salatem.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt