Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
johnny10 18.2.2012 16:42  20503
kdyz Gordon rika, ze to ma stat, tak to bude stat :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.2.2012 16:40  20502
Resp. třeba po patnácti minutách, abych se ty šťávičky uvnitř trošku usadily.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.2.2012 16:39  20501
Vanda [20500]: Asi tak.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.2.2012 16:37  20500
A proto bych se vyprdla na tak dlouhé odstátí a sežrala bych to hned :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.2.2012 16:36  20499
Dobře zakryté se ti to nevysuší. Otevřená trouba ti během chvilky vychladne. Ono to největší teplo vyletí, když budeš zakrývat ten pekáč. Pak troubu zavřeš a už se to nebude péct, ale jen udržovat v teple.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.2.2012 16:36  20498
Když ta křupavá kůrčička je to nejlepší...
johnny10 18.2.2012 16:34  20497
Vandato s tim alobalem me taky napadlo, ale stejne se bojim, ze se vysusi. tak udelam kompromis- hodinu v polootevrene troube, zakryte alobalem a uvidim :-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 18.2.2012 16:31  20496
Nechala bych ji odstát v zavřené troubě. Dvě hodiny tam vydrží teplá úplně bez problémů. Muselo by se ale ošetřit, aby neoschla. Takže pokud bych netrvala na křupavé kůrčičce, tak bych ji v té troubě zakryla třeba alobalem (pokud bych neměla tak velký poklop).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.2.2012 13:06  20495
To jsem zvědavá. Protože ohřívané pečené maso (nejen drůbež) mi přijde mnohem horší vždy.
johnny10 18.2.2012 12:55  20494
dotaz na znalcechci pect krutu podle gordona ramseyho a dle jeho rady se ma nechat po upeceni stejnou dobu lezet (tedy napr. pecu 2 hodiny, 2 hodiny necham odstat). muj dotaz zni - jak ji potom pred podavanim ohrat? dat do trouby? na kolik a jak dlouho? aby se nevysusila..
ullicnik ullicnik 17.2.2012 23:21  20493
žije i bez manga :) Bez čokošky by asi umřela, protože na tu mi chodí imrvére
shelle Shelle - Good Service 17.2.2012 21:15  20492
Tak bez wasabi bych prezila, ale pakistanske mango, to je jak na cokoladu u me.
ullicnik ullicnik 17.2.2012 21:08  20491
Přítelkyně má překvapivě na wasabi a mango.
shelle Shelle - Good Service 17.2.2012 20:47  20490
Jsou horsi alergie. Treba na cokoladu!
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 17.2.2012 18:13  20489
phanny: njn, co nadelam. Aspon ryby muzu ;)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt