Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.2.2012 18:19  20551
Čech by narval všude nivu a slaninu:-)
kittyj 20.2.2012 17:40  20550
zbluncesíce slovenské, a tiež to vždy nefunguje ideálne, ale:

http://varecha.pravda.sk/
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.2.2012 14:37  20549
triss [20548]: Jo, to byla jedna z nich. Koukam, ze uz to neni tak sileny s tema ingrediencema.
triss triss 20.2.2012 14:22  20548
zblunce [20530]: Shelle [20534]: http://www.supercook.com/
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 20.2.2012 13:47  20547
zblunce [20530]: Já zadám suroviny do Google a počkám co to vyplivne.o)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.2.2012 13:46  20546
*doma nemel
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.2.2012 13:46  20545
zblunce [20530]: Nasla jsem kdysi dve takove stranky, ale obe se ukazaly byt k nicemu, jedna mela naprosto obskurni ingredience a nesly pridavat nove a druha jich sice mela dost normalnich, ale po odeslani to sice vyhodilo recepty, kde byly obsazene, ale vzdycky to do nich chtelo jeste neco, co clovek doma nebyl, hloupe udelane.
ziggy 20.2.2012 13:25  20544
jo, když neseženu ricottu tak jo.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.2.2012 13:21  20543
Tak mozzarela taky není špatná volba, ne? :)
ziggy 20.2.2012 13:19  20542
parmezánem většinou zakončuju, aby měl vršek kůrku.
tak asi zkusim tu ricottu, snad ji seženu, tuhle jsem po sparu lítala jak blb aby mi pak pani z lahůdek řekla, že nemaj.
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 20.2.2012 13:18 - Klub Zbrane (16:38) 20541
tak sýr ricotta jsem neznal - dobře, jsem za vola.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.2.2012 13:15  20540
Narychlo jsem kouknul na pár receptů na lasagne a figuruje tam krom ricotty a parmezánu i třeba mozzarela. Osobně bych asi vzal ricottu a trochu parmezánu, tím se to IMHO zkazit nemůže :)
ziggy 20.2.2012 13:09  20539
Sven: rucola x ricotta .. to je tak když se dřív píše než čte

Shelle: ricotta, vidiš, promyslim to
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 20.2.2012 13:09  20538
Rukola a ricotta je něco úplně jiného.
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 20.2.2012 13:08 - Klub Zbrane (16:38) 20537
Rucolu narvat do špenátu je hřích, stejně by v něm nebyla cítit.
Rucola, krevety, olivový olej a nějaký vinný ocet + oschlý chleba = delikatesa.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt