Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ziggy 20.2.2012 21:06  20562
frakira: no jasně že ne .. jen jsem při popisu nechtěla zabíhat do detailů :-) šlo mi hlavně o ten kečup :) fuj
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 20.2.2012 21:05  20561
u nás je zase ve všem glukózový sirup, kterej není z kukuřičného škrobu, ale z bramborového. Nic jedovatého, vylepšuje to konzistenci a texturu jídla, zamezuje krystalizaci cukru a tak. Vlastně je to glukóza rozpuštěná ve vodě. HFCS je levná náhražka cukru, fruktóza je sladší než sacharóza, ale má jiný způsob trávení, to už není úplně košer.
frakira 20.2.2012 20:39  20560
ziggyehm.. spagety s kecupem a syrem snim v pohode, ale kydnout na ne plechovku rajcat, to je tak na vyhozeni. Takze by ti karmu mozna vylepsilo kdybys ji to vymenila za plechovku a poradila jak to ochutit nebo neco, tak, aby to slo jist, tohle ti karmu asi nevylepsi... (a nerikejte mi, ze klidne snite spagety s rajcaty z plechovky bez jakehokoliv dochucovani, tomu asi nemuzu verit)
ziggy 20.2.2012 19:47  20559
Shelle: ten název slyšim prvně, co to je?
shelle Shelle - Good Service 20.2.2012 19:42  20558
S tim kecupem jste mi pripomnely, ceho jsem si vsimla v New Yorku, oni do vseho cpou ten corn syrup, ale do vseho, koukala jsem na slozeni heinz kecupu a co myslite? No mel ho tam. Corn syrup a high-fructose corn syrup,fakt ve vsem beznem jidle. Jen v nobl samosce mely vyrobky obcas nalepku no corn syrup/
ziggy 20.2.2012 19:39  20557
to ji pak zabiju a s tou karmou jsem zas v hajzlu .. chjo
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.2.2012 19:38  20556
ziggy [20555]: Zítra ti bude říkat, že rajčata byla bez chuti a rodina jí to omlátila o hlavu.
ziggy 20.2.2012 19:37  20555
mě dneska kamarádka s vážnou tváří v obchodě řekla, že bude dělat špagety, tak musí koupit kečup .. tak jsem jí vnutila aspon plechovku loupaných rajčat a z košíku jí vyndala takovej ten nejlacinější kečup v plastu .. doufám, že mi to vylepší karmu
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.2.2012 19:25  20554
Eidam/niva/hermelí - dosazuj si dle libosti a kdykoliv dozdob kečupem.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 20.2.2012 19:02  20553
Houby nivu, Eidam!
shelle Shelle - Good Service 20.2.2012 18:41  20552
kvitko [20551]: To je fakt, kor do vegetarinaskeho :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 20.2.2012 18:19  20551
Čech by narval všude nivu a slaninu:-)
kittyj 20.2.2012 17:40  20550
zbluncesíce slovenské, a tiež to vždy nefunguje ideálne, ale:

http://varecha.pravda.sk/
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.2.2012 14:37  20549
triss [20548]: Jo, to byla jedna z nich. Koukam, ze uz to neni tak sileny s tema ingrediencema.
triss triss 20.2.2012 14:22  20548
zblunce [20530]: Shelle [20534]: http://www.supercook.com/

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt