Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 18:32  20588
phanny [20585]: No nekdy to zase zkusim. Diky.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.2.2012 18:23  20587
zblunce [20586]: Aha, tak nechat 2 dny v lednici :).
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.2.2012 18:21  20586
no mne prijde takovy mekci a ne tak ostre stiplavy...
nekdo mi prave rikal, ze tam dava horky nalev, nekdo ze prosoluje, nekdo sparuje horkou vodou, dalsi tip byl usilovne promackavani... :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.2.2012 18:18  20585
Shelle [20584]: Ještě tam vlastně patří sůl a trocha oleje. Fakt nic jinýho jsme tam jako učni nedávali. Ale jestli si pamatuju, tak byl lepší druhej den, takže možná nechat přes noc v lednici. (Teda někdy byl v té lednici vícekrát přes noc, ale jestli se tím nějak výrazně lepší netuším.) Taky jsem někde na praxi dával do zelného salátu kari a pamatuju se, že mi to tenkrát docela chutnalo.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 17:47  20584
phanny [20583]: A jaktoze nekde je to tak dobry?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.2.2012 17:42  20583
zblunce [20579]: Jestli máš na mysli ten oblohovej hospodskej zelnej salát, tak to je syrové zelí, cukr, ocet
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 23.2.2012 14:38  20582
Táta nějakej čas předem (hodinu?) zelí nasolí a pak pořádně propláchne. Ono trochu změkne.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 14:35  20581
Kdyz to kupovane je takove jine, nejak mekci nebo stavnatejsi.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.2.2012 14:33  20580
ne, co bys s ním chtěla dělat?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.2.2012 14:23  20579
a pak s tim zelim uz nedelate nic?
Mne hodne chutna v ruznych restauracich, ale porad nevim, jak na nej...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.2.2012 14:18  20578
je celkem jedno, jaký nůž tam šoupnu :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.2.2012 14:17  20577
Já zelí strouhám:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.2.2012 12:00  20576
frknout do mixeru a nasekat na menší kousky :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 23.2.2012 11:19  20575
vinyl [20574]: no mne by spis zajimala ta samotna priprava zeli - sparovat/nesparovat, nalev, jake kousky a tak...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 23.2.2012 09:51  20574
občas děláme: zelí, mrkev, ředkvička, sůl, pepř, majonéza, velmi fajn, zejména v létě.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt