Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 23.2.2012 23:01  20616
mrcosOmyl. Protože vím, že "margaritas ante porcos", tak to musím dávkovat po troškách, aby to P.T plénum stačilo přežvejkat.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 23.2.2012 22:54  20615
SvenObsah nekomentuju, ale zkus se aspoň 3x před odesláním zamyslet, co všechno chceš napsat. 4 posty za sebou jsou známkou toho, že u toho zjevně moc nemyslíš.
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 23.2.2012 22:48  20614
Margaritas ante porcos....
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.2.2012 22:36  20613
Sven, vypadá to, že bys měl své projevy omezit. (Quod licet Iovi, non licet bovi)
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 22:11  20612
Scalex, AnkaMame tohle opravdu zapotrebi?
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 23.2.2012 22:03  20611
šafrán povařit v troše vody...
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 23.2.2012 21:57  20610
A na žlutou špetka šafránu, i když to nebude zrovna ta kanárková.
Na zelenou mě teď nenapadá ale nic.
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 23.2.2012 21:53  20609
ne, teď už vážněproč proboha cpát někam chemii, jako by jí už nebylo i tak dost ! Taková šťáva z červené řepy obarví do aleluja a ani se jí nemusí dávat moc, takže chuťově se neprojeví. No a na další barvy by se asi taky něco přírodního možná našlo....
sven Sven ukaž člověku smrt a smíří se s horečkou 23.2.2012 21:48  20608
Už schází jen E 55 !
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 20:52  20607
Phoenix [20605]: Poznas po upeceni :) Ale nastesti na chut to nema vliv, teda pokud toho nedas moc.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.2.2012 20:49  20606
Ja ted nedavno temi cervenymi barvila testo na muffiny a kremy do dortu a dobry.
phoenix 23.2.2012 20:39  20605
hm, tak fajn. Prvním bodem zítřejšího lovu, je sehnat červenou. Jak bude vypadat, je otázka:)
shelle Shelle - Good Service 23.2.2012 20:36  20604
Phoenix [20603]: Ja ti muzu rict, ze jahodova cervena u nas byla takova rumenka, v zasade zadna cervena nebyla dost ruda, krome te Droetker, Hummingbirdi maji nejakou z Francie ted uz.
phoenix 23.2.2012 20:34  20603
ShelleA Shelle mě takhle nechce na noc pudit, že ne????:)
phoenix 23.2.2012 20:33  20602
Tigosuper, díky, už vím, po čem se mám koukat:)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt