Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.3.2012 12:27  20764
Anka [20763]: Smarja, uz tam maj bublat! :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2012 12:26  20763
Tigo [20762]: O patro níž je brácha kuchař, to by vliv mít mohlo ;)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.3.2012 12:24  20762
Anka [20761]: Postupne to vyzkousej. :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2012 12:22  20761
Scalex [20760]: Jestli bych je neměla jít vařit o patro níž.
scalex Scalex 11.3.2012 12:21  20760
Taky záleží na tom, kde ty knedlíky vaříte. Výška, tlak, teplota, rosný bod, zeměpisná délka a šířka a aktuální vzdálenost Měsíce od Země.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2012 12:18  20759
klupi [20757]: Vystydnout je nechám.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 11.3.2012 12:10  20758
a rychle řídne
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 11.3.2012 12:09  20757
těsto z teplých brambor se blbě hňoucá
stanny stanny - Wroc³awský démon - Pacific Panzer General creator 11.3.2012 11:58  20756
Anka [20754]: +1
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2012 11:57  20755
Tigo: Dík, prověřím!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.3.2012 11:57  20754
Sam_Raften ban. Jeho potřeba komentovat všude a všechno je nesnesitelná.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 11.3.2012 11:57  20753
ještě bych mu dala šanci na recept
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.3.2012 11:55  20752
Jo, ban.
sam_raften 11.3.2012 11:54  20751
záleží na tom, jak ty knedlíky vaříte .. kolik tam dáte vody ...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.3.2012 11:47  20750
Ha, nasla jsem, ale viz nize, ja to nezkousela, ovsem pry je to overene rodinou :)1 kg g vařených brambor, cca 300 g hrubé mouky, 2 vejce, sůl


Brambory uvařit ve slupce den dopředu. Studené oloupat a nastrouhat. Osolit, přidat vejce, přidat mouku a vypracovat těsto. Pokud je řídké, přidat mouku, záleží na kvalitě brambor. Musí vzniknout hladké husté těsto. Těsto rozdělit na třetiny (nebo podle velikosti hrnce) uhňácat váleček a uvařit v páře, asi 20 minut.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt