Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2012 09:44  21003
MrMarA ta děsná chemie, co se stříká na víno, už se z hadrů nikdy nevypere..
:-)))

Two Gates píšou jak jsou děsně bio:
The significant factor in contrast with conventional viticulture is that no chemicals are used.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 2.4.2012 09:41  21002
Ja se na toho Vanka nejak nemuzu divat, hrozne me odpuzuje :(
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 2.4.2012 09:38  21001
vinyl [20999]: nedávaj, lahve jsme si museli kupovat :-( Ale sežrali jsme teda dost vína i bez ptaní, to zase jo...
A ta děsná chemie, co se stříká na víno, už se z hadrů nikdy nevypere..
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 2.4.2012 09:20  21000
pokud jste nekdo jeste neobjevil - na streamu jsou kratka zajimava videa Romana Vanka :-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2012 09:17  20999
MrMarTo vypadá jako velmi zajímavá vinařství. Dávají výplatu v naturáliích ? :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 2.4.2012 09:02  20998
vinyl [20997]: hlavně Trinity Hill a Two Gates, ale jezdil jsem i jinam, na konci jsem supervizoroval jiné grupy...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2012 08:08  20997
MrMarV jakém vinařství jsi pracoval?
scalex Scalex 31.3.2012 20:42  20996
8^) Spíš tenhle jam.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 31.3.2012 20:33  20995
Scalex [20994]: myslis jako jahodovy jam, rybizovy jam, merunkovy jam a tak?
scalex Scalex 31.3.2012 20:11  20994
Do velikonoční polévky bych rozhodně místo rajčat dal batáty, taro, kokosové mléko nebo třeba jamy. 
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 31.3.2012 17:55  20993
jinak ja se ted koukam na Kluky v akci - musim rict, ze me docela prekvapilo, ze delali velikonocni polevku a davali do toho rajcata... teda s velikonocemi si spojuji ledasco, ale rajcata rozhodne ne...

a ted delaji masovy mix grill - a kotletu nacpavaji docela zajimavou smesi
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 31.3.2012 00:10  20992
Proto jsem byl dnes plavat :-) mam pohyb rad a jidlo taky :-) takze to vzajemne vyvazuji.
shelle Shelle - Good Service 30.3.2012 22:36  20990
MrMar [20989]: Tak pohyb je zaklad, ale to malokdo rad slysi.
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 30.3.2012 22:17  20989
Behem pobytu na Zelandu se mi opet potvrdilo, ze dulezitejsi nez jidlo je pohyb. Zeru tu vetsinou hodne nezdrave veci (zelandska kuchyne je strasna) jako Fish&Chips apod, ale ohybani hrbetu na vinicich 6 dni v tydnu mi stejne srazilo 7 kilo dolu :-)
shelle Shelle - Good Service 30.3.2012 17:01  20988
vinyl [20979]: Ono to totiz je opravdu o zmene zivotniho stylu, protoze to neni o tom ctvrt roku nejak jsit/nejist, to musis uz porad. Teda pokud nechce zdrave stihla zena shodit tri kila, aby se vesla do satu na ples. Pokud ma jit o fakt zhubnuti, tak tu stravu a pohyb musi proste zmenit naporad. S tim, ze treba na hubnuti mit prisnejsi rezim a na udrzovani uz volnejsi, ale zase s vekem se zpomali metabolismus.

Na te kucharce je dobre, za ta jidla tam jsou zdrava, vyvazena a dobra. A z docela beznych surovin.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt