Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 12:22 - Klub Krabice živých (19:28) 21068
To se mi nezdá praktické. Kvůl třídění, diskusím.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 8.4.2012 12:14  21067
Anka [21065]: IMO nejjednodussi na lopusi kucharku by bylo proste na to tady zalozit klub kam budou smet psat jen vybrani lide a psat recepty tam - ciste jen kazdy prispevek = recept.

Fulltextove vyhledavani tu mas :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 11:12  21066
Vyprdla jsem se na hledání receptů. Spíš jsem u toho malého potřebovala zjistit aspoň orientačně čas. A jak nádivky nedělám, tak jsem výjimečně pidipipi naplnila. Vzala jsem půl rohlíku, jedno vajíčko, zelenou petrželku, sůl, pepř, muškátový oříšek, nastrouhala nahrubo kousek mrkve a petržele, všechno smíchala se lžící másla a nacpala dovnitř. Velké kuře klasika sůl, kmín, červená paprika. A uvidíme :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:26 - Klub Krabice živých (19:28) 21065
zblunce [21064]: Myslím, že by pro začátek stačily klasické kategorie + filtrování podle ID. Příp. nějaké fulltextové vyhledávání, do kterého prostě zadáš "kližka". I to už mi připadá jako vyšší dívčí :)
A pod každý recept prostor pro komentáře.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2012 10:22  21064
Anka [21063]: tak ja klidne nabidnu domenu s hostingem, jen si nejsem jista, jestli je to jednoduse naprogramovatelne... protoze pak by se mi libilo to vyhledavani i pomoci surovin :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:19 - Klub Krabice živých (19:28) 21063
zblunce [21062]: Přivádíš mě na myšlenku "Lopušácké kuchařky". Akorát se musím zamyslet nad tím, jestli je nějaká varianta, kterou bych byla schopná technicky řešit. Případně našel-li by se nějaký dobrovolník. Možná by se to dalo řešit nějakým blogem, na který by měli přístupové heslo všichni místní zájemci (aby mohli přidávat recepty sami)?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2012 10:14  21062
Anka [21060]: presne, jejich hledani me dost s*. Presto tam mam ucet a kdyz treba pres nejakou reklamu objevim neco zajimaveho, dam si to do kucharky a pak hledam - par zajimavych veci tam mam...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2012 10:13  21061
Vanda [21056]: tady je jeden docela dobry recept, zkousela jsem ho...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:11 - Klub Krabice živých (19:28) 21060
Vanda [21059]: Ono i když to funguje, tak mě vyhledávání na těch stránkách příliš neoslňuje.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:09  21059
Takže stránky Apetitu opouštím a myslím, že mě tam dlouho nikdo neuvídí. Za tu dobu, než najdu recept, by mi možná to malé kuře stačilo dorůst běžné velikosti...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:08  21058
Kačenku jsme zavrhli, máme chuť na kuře.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:08 - Klub Krabice živých (19:28) 21057
zblunce [21054]: Od kdy pracují? Ten web má problémy už třeba půl roku.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 8.4.2012 10:08  21056
Přemýšlím totiž, jak upéct jarní kuřátko (a k tomu samozřejmě budu péct i obyčejné kuře), protože s ním nemám žádnou zkušenost.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 8.4.2012 10:06 - Klub Krabice živých (19:28) 21055
Na Velikonoce letos zvysoka kašlu, protože dělám chilli con carne. A na oběd možná zajdu k babičce na husu se zelím.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 8.4.2012 10:03  21054
vsichni tam hledaji velikonocni speciality :-)
ale uz jsem jim to psala na FB a psali, ze pracuji na naprave, tak nevim :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt