Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 10:09  21129
Anko, do zapisniku nebo Moleskine receptare? Ja si chtela koupit ten receptar, ale mam hodne receptu ze samosek a z casaku. A to je jiny format.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 10:07  21128
Kdyz ony jsou slizke desne. A zverinu neji tatinek a jako ja to snim, kdyz mi to nekdo da uvarene, ale nikdy bych si to neobjednala nebo neporidila.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 10:07 - Oblíbené kluby (14:45) 21127
Já si hezky ručně zapisuju do moleskinu :) Nevýhodou samozřejmě je že je to tam páté přes deváté. (A nejvíc jich stejně mám v bookmarks v prohlížeči.)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 09:55  21126
Shellenejíst houby a zvěřinu je velká chyba!! :-)
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 09:53  21125
Ja houby nejim :) Fakt vyjimecne. Nebo jsi daval recept na zverinu a to take nedelam, nejim.

Jo, sanon a kapsy mam v planu. Ty me recepty jsou desne pokydane. A to vzdy visi na magnetce na boileru.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 09:37  21124
ShelleLišky jsou podezřelé?? :-))

Já tisknu do šanonu, mám to tam v kapsách, takže se to při vaření neuprasí :-)
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 09:30  21123
Vinyl, ted me napadaji jen lisky :)

A Anka podle me chce ty nase recepty spis, ne tvorit novou databazi. Ja take chodim na BBC a na goodfood teda. A co chutnalo, vytisknu do supliku.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 09:19 - Oblíbené kluby (14:45) 21122
vinyl [21120]: Hledám formu, jak uchovávat recepty, které se tu objevují. Ne že bych nepoužívala jiné kuchařky a weby. Ano, možná to bude na nic, ale tak není to podnikatelský záměr, tak co.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 09:05  21121
To je dobry napad.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 09:04  21120
Vedle kuchařek co mám doma používám vpodstatě jen BBC recipes, ideální na vyhledávání podle ingrediencí. Ae jestli chcete dělat další receptovou stránku...

Shelle: podezřelé? například? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 08:56 - Oblíbené kluby (14:45) 21119
Shelle [21118]: Asi jo. Ale spíš bych rozdala do pošty přihlašovací údaje, ať tam ty recepty dává co nejvíc lidí samo.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 08:48  21118
Anko, mne by prisel nej ten blog prave. Tam bys (kdyz ses uz prihlasila se toho ujmout) dala recept, otagovala a k tomy by byly komentare.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 08:28 - Oblíbené kluby (14:45) 21117
vinyl [21115]: Já tu pak dohledávám různě zpětně. Onehdá jsem např. hledala, jak různí místní dělají rizoto. A právě kvůli tomu zpětnému dohledávání bych raději, aby debata byla vždy pod receptem a nepletlo se do ní nic jiného. Takže ve chvílích nudy zkusím něco uplácat na webnode nebo tak něco.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 08:26  21116
Vinyl, ty mas casto 'podezrele' ingredience, ale tve ruzne tipy vyuzivam dost. Ja jsem hrozne lina na nove recepty. Premyslim, kdy naposledy jsem delala neco fakt noveho.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 08:06  21115
RoyalTo by ovšem chtělo, aby podle toho receptu pak uvařili aspoň dva lidi. Mám pocit, že už jsem sem dal docela hodně receptů za ty roky ale že by se rozprodila nějaká debata...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt