Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 17.4.2012 16:24  21132
Já si recept zkopíruji a pak si ho uložím ve wordu do složky recepty.oo)))) a pak vždycky dotáhnu notebook do kuchyně a vařím.o)
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 11:03  21131
Anka [21130]: Mne se moc libi prave ten jejich receptar, ale ja bych tam urcite nepsala.

anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 10:27 - Oblíbené kluby (14:22) 21130
Shelle [21129]: Normální čtverečkovaný zápisník.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 10:09  21129
Anko, do zapisniku nebo Moleskine receptare? Ja si chtela koupit ten receptar, ale mam hodne receptu ze samosek a z casaku. A to je jiny format.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 10:07  21128
Kdyz ony jsou slizke desne. A zverinu neji tatinek a jako ja to snim, kdyz mi to nekdo da uvarene, ale nikdy bych si to neobjednala nebo neporidila.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 10:07 - Oblíbené kluby (14:22) 21127
Já si hezky ručně zapisuju do moleskinu :) Nevýhodou samozřejmě je že je to tam páté přes deváté. (A nejvíc jich stejně mám v bookmarks v prohlížeči.)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 09:55  21126
Shellenejíst houby a zvěřinu je velká chyba!! :-)
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 09:53  21125
Ja houby nejim :) Fakt vyjimecne. Nebo jsi daval recept na zverinu a to take nedelam, nejim.

Jo, sanon a kapsy mam v planu. Ty me recepty jsou desne pokydane. A to vzdy visi na magnetce na boileru.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 09:37  21124
ShelleLišky jsou podezřelé?? :-))

Já tisknu do šanonu, mám to tam v kapsách, takže se to při vaření neuprasí :-)
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 09:30  21123
Vinyl, ted me napadaji jen lisky :)

A Anka podle me chce ty nase recepty spis, ne tvorit novou databazi. Ja take chodim na BBC a na goodfood teda. A co chutnalo, vytisknu do supliku.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 09:19 - Oblíbené kluby (14:22) 21122
vinyl [21120]: Hledám formu, jak uchovávat recepty, které se tu objevují. Ne že bych nepoužívala jiné kuchařky a weby. Ano, možná to bude na nic, ale tak není to podnikatelský záměr, tak co.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 09:05  21121
To je dobry napad.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.4.2012 09:04  21120
Vedle kuchařek co mám doma používám vpodstatě jen BBC recipes, ideální na vyhledávání podle ingrediencí. Ae jestli chcete dělat další receptovou stránku...

Shelle: podezřelé? například? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 17.4.2012 08:56 - Oblíbené kluby (14:22) 21119
Shelle [21118]: Asi jo. Ale spíš bych rozdala do pošty přihlašovací údaje, ať tam ty recepty dává co nejvíc lidí samo.
shelle Shelle - Good Service 17.4.2012 08:48  21118
Anko, mne by prisel nej ten blog prave. Tam bys (kdyz ses uz prihlasila se toho ujmout) dala recept, otagovala a k tomy by byly komentare.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt