Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.6.2012 22:22  21444
Cooking chef po 14 dnechFakt to funguje. Měl jsem obavu z přesnosti tepelné regulace, ale je 100%. Třeba pro vanilkovou zmrzlinu nastavím ohřev na 85°, za 15 minut se vrátím a je uvařeno. Jinak vzhledem k množství příslušenství ten robot vychází levněji než předchozí modely. Je k němu food processor a nerez mixér, je mnohem tišší a metly jsou konečně z nerezu a bytelně udělané. Tohle je první robot, který bych chtěl mít i doma. A asi bude sloužit i vnoučatům, můj 1. Kenwood k dnešnímu dni jede 9. rok v profi prostředí, kde normální domácnostní věci končej po 3 měsících. Za tu domu jsem pouze spotřeboval 3 metly. A když je nejhůř, náhradní díly jsou bezproblému k dostání.
maggie Maggie You dont know what you have - untill you lose it 15.6.2012 21:27  21443
To byl můj první dotaz :-D a ne, nebyl, ten zná a pozná ;-)
shelle Shelle - Good Service 15.6.2012 21:14  21442
To me take napadlo, ale kdyz rika spenat.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 15.6.2012 20:17  21441
nebyl to medvedi cesnek?
shelle Shelle - Good Service 15.6.2012 19:51  21440
Nerika, ale chci to! Kombinaci spenatu a cesneku mam moc rada.
maggie Maggie You dont know what you have - untill you lose it 15.6.2012 19:40  21439
Mamka si dnes vzpomnela, že jedna jeji známá v bývalé Jugoslávii používala špenát, který měl cesnekovou chuť. Bylo to ale už tak před 25 lety... Neříká vám to někomu něco? Strýček google mí moc neporadil. Chtěla bych znát nejlépe jméno tě odrůdy. Diky
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 15.6.2012 15:35  21438
ziggy [21437]: A ta sousedni obec je konkretne ktera?
ziggy 15.6.2012 09:28  21437
Tak jsem dneska v sousední obci objevila supr řezníka (supr maso,i lahůdky,poradili,milí byli,slušný ceny) a ještě jsem navštívila prodejnu www.ceskygrunt.cz .. a taky jsem spokojená, i když trochu dražší (ale za tohle si ráda připlatím), zrovna se tu láduju neskutečným jogurtem..
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.6.2012 22:33  21436
Jo, ananasovac mame taky, skvela vec :)
triss triss 14.6.2012 12:01  21435
frakira [21430]: loupač jablek má máti, z reproplasu a je to super věc
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 14.6.2012 11:22  21434
BigDejvid [21433]: s tim nastrojem je to za par sekund :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 14.6.2012 11:12  21433
já tedy nevidím problém ani z klasického ručního zpracování ananasu. Je to za pár minut.
shelle Shelle - Good Service 14.6.2012 10:37  21432
Hlavne od te doby, co jsem krajec dostali, tak ananas nechystam ja, ale jini, coz je na nem nejlepsi.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 14.6.2012 10:31  21431
Z tohohle typu veci mi prijde super ten krajec na ananas (coz z neoloupaneho anansu vytvori kolecka z duziny a slupka/jadro opadne). To pouzivame a dost to urychli praci :)
frakira 14.6.2012 08:14  21430
Tak teda rychlokrajec bananu a bryle me dostali, ale jinak jsou tam nadherne a imho uzitecne veci.. Co se loupace jablek tyce - poprve jsem ho nekde videla pred vic nez deseti lety - si rikam, ze kdyz se to porad prodava, tak to mozna na neco fakt bude (ale zkouset to nebudu, tolik mista fakt nemam).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt