Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.6.2012 11:43  21502
Nevím, třeba zelnej salát s kedlubnou?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.6.2012 11:34  21501
a nejaky tip na salat, kde je zakladem kedlubna? jen ji nakrajet se zakysanou smetanou se mi nechce...
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 11:05  21500
Ja letos kedlubnu jeste nemela, ani nevim, jestli je tu mame.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.6.2012 11:03  21499
Kedlubnový zelí, ano, mňam:-) Dušenou dělám malé. Obalovanou a osmaženou. Strouhat do salátu. Do polívek. Dá se nějak vydlabat a zapéct? Určitě taky:-)
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 10:59  21498
Tak nemuze snist pet kilo kedluben prece.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.6.2012 10:47  21497
přesně :-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 25.6.2012 10:46  21496
zblunce [21492]: oloupat a sezrat jen tak :)
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 10:45  21495
37g Nutelly ma 200 kalorii, 30g te coko Phil ( u nas Cadbury, ne Milka) ma 86.
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 25.6.2012 09:53  21494
zblunce [21492]: z kedluben se dá udělat podušením i taková varianta na zelí :)
ziggy 25.6.2012 09:49  21493
zblunce: kromě nakrájet na drobno a zamrazit po porcích na polívky mě nic moc nenapadá teda ..
no a nebo salát no ..
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.6.2012 09:46  21492
mam tu spoustu kedluben - nejaky napad, co s nimi? nebo jak je zpracovat treba i pro dalsi zpracovani? (mrazak a tak)?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 25.6.2012 08:37  21491
No s těmi kaloriemi nevím nevím.Přece jen je to smetanový sýr a ještě obohacený čokoládou.

U nás taky Nutella absolutně nevydrží.A to na všechny způsoby.
shelle Shelle - Good Service 24.6.2012 17:03  21490
Tak Nutella je lepsi, ale tohle ma asi mene kalorii. A je toho mene i na objem. Nutellu totiz take snime hnedka.

Ty french toasts delaji z bileho chleb a vetsinou, ale z briosky jsou lepsi. AKorat nevim, zda se v CR prodava takhle krajena.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 24.6.2012 16:55  21489
Ty francouzske toasty vypadaji pekne. Nekdy zkusim.

Mně ta čoko Philadelphie chutná,ale pořád je u mě numero uno Nutella.
shelle Shelle - Good Service 24.6.2012 14:06  21488
A k snidani byly fr. toasty, akorat jsem na to nedelala to boruvkove, ale dala cerstve ovoce a javorovy sirup.


http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4570/brioche-french-toast-with-warm-blueberry-compote

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt