Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.6.2012 13:01 - Oblíbené kluby (19:53) 21511
kvitkoVyzkoušela jsem jich už hodně. Vede šlehačková podle mojí mámy. A na druhém místě je ta, kterou tu kdysi dávala Nenufer. Připomeň se mi večer, napíšu ti tu šlehačkovou. Je děsně jednoduchá.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.6.2012 12:57  21510
Nemáte někdo recept na "pravou" bublaninu? Jsem tudle jeden pravej zkoušela a vůbec to nebylo ono. Aby byla nadýchaná ala mechová prostě:-) V bublanině vůbec nemám praxi.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.6.2012 09:35  21509
Ja upekla tvarohovou babovku s hrozinkama.
ziggy 26.6.2012 09:17  21508
já včera upekla z Apetitu 4/12 koláč zvaný "Buchta z plechu" (strana 38) už ten název mě měl odradit.. to je ale blbost, škoda surovin
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 26.6.2012 07:38  21507
včera jsem upekla koláč s morušema,jostou a malinama...mňam!
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.6.2012 12:11  21506
zblunceHele, možná to zelí s kedlubnou by pomohlo:-)
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 11:46  21505
Anka [21504]: Dobra pripominka.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.6.2012 11:44 - Oblíbené kluby (19:53) 21504
zblunce [21501]: Ty hlavně lež a nestrouhej kedlubny.
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 11:44  21503
Do coleslaw by sla take.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.6.2012 11:43  21502
Nevím, třeba zelnej salát s kedlubnou?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.6.2012 11:34  21501
a nejaky tip na salat, kde je zakladem kedlubna? jen ji nakrajet se zakysanou smetanou se mi nechce...
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 11:05  21500
Ja letos kedlubnu jeste nemela, ani nevim, jestli je tu mame.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 25.6.2012 11:03  21499
Kedlubnový zelí, ano, mňam:-) Dušenou dělám malé. Obalovanou a osmaženou. Strouhat do salátu. Do polívek. Dá se nějak vydlabat a zapéct? Určitě taky:-)
shelle Shelle - Good Service 25.6.2012 10:59  21498
Tak nemuze snist pet kilo kedluben prece.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 25.6.2012 10:47  21497
přesně :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt