Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.7.2012 15:01  21608
ullicnik [21600]: vem to pres nas, poslu Ance panvicku :-)
jo a muzu dodat svuj ikeacky seznam :-)))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 13.7.2012 14:22  21607
Mám pocit, že jsem kupoval hmoždíř žulový normálně v makru, taky ta za 3 kila, nejspíš fackelmann. Spokojenost.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.7.2012 13:25  21606
ullicnik [21604]: Pravda, že ten starý vypadal lépe.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.7.2012 13:00  21605
Taky bych potřebovala něco z Ikea:-)
ullicnik ullicnik 13.7.2012 12:38  21604
Koukám, že zkurvili design ZDE, ale asi bude praktičtější - jde hmoždířovat z obou stran.
ullicnik ullicnik 13.7.2012 12:35  21603
jj, šutr
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 13.7.2012 12:07  21602
Kamennej? Jinej bych už nechtěl.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.7.2012 11:42  21601
ullicnik [21600]: Tak jo :)
ullicnik ullicnik 13.7.2012 11:41  21600
V ikee za pár kaček a dobrej. Jestli se tam moc nedostaneš, tak ti ho tam koupime a prinesu ti ho do kanclu, nae problemo.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.7.2012 11:40  21599
Hmoždíř! Kdybyste mi něko chtěl dát nějaký dárek...
ullicnik ullicnik 13.7.2012 11:39  21598
Anka [21594]: Je to triviální a výsledek (temer) zaručenej. Maso dělej klidně 4h nebo i 5h to máš jedno, proste dokud nebude jak si přeješ, ale určitě kup nějaký kvalitní, ať to neni jak podešev a neodejdeš od plotny s brekem. Kmín si rozdrť v hmoždíři :)
ziggy 13.7.2012 11:21  21597
ja delam dedovi s podobnym problemem kure na paprice,ve svych 90ti letech to jidlo neznal a kdyz to pripravim v papinaku,tak je to fakt supermekky.k tomu knedle nebo brambory.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.7.2012 11:14  21596
To není ono.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 13.7.2012 11:14  21595
Plněný papriky bez paprik? Aneb masový koule v rajské:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.7.2012 11:01  21594
ullicnik [21593]: To není blbej nápad. Akorát jsem ho (myslím) ještě nikdy nedělala, ale asi není co pokazit, co? (Resp. hlavně aby nebylo tvrdé maso.)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt