Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.7.2012 13:44  21649
Aiwai [21647]: Ta poslední slova mi tam nějak nesedí, ale neumím si to domyslet správně, tak prosím o opravu :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.7.2012 13:37  21648
Aiwai [21647]: četla jsem "vše řádně promyslet" a ten následující lavor mi k tomu i docela seděl :)
aiwai Aiwai alea acta es 19.7.2012 13:31  21647
jablka s krenemjo a mam dobry recept na jablka s krenem lety ozkouseny:-))
5 kg jablek nastrouhanych na hrubo
1 kg cukru
vrchovaty hluboky talir krenu
2,5 dc octa
Vse poradne promychat(nejlepe v lavoru a venku, protoze se z toho fakt breci, nebo alespon hodne vetrat) a plnit do sklenic.Neni potreba zavarovat.Kren nicemu nechutna
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.7.2012 12:28  21646
Sirin [21645]: Já ji dělám a je to dobrota.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 19.7.2012 12:05  21645
Nedělává se k jazyku křenová omáčka?
aiwai Aiwai alea acta es 19.7.2012 12:00  21644
z jazyku na omacku puziju vyvar.takze by se dalo rict ze je i z jazyku
Tak teleci nam u rodicu ne zahradce neroste:-D
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.7.2012 11:56  21643
AiwaiJasně, ale ta omáčka je smetanová nebo žampionová, není "Z jazyku", ale "K jazyku". Takže se nedivím, jen jsem popíchnul :-) Když jsme u jazyku, tak onehdá jsem v makru koupil telecí, to je teprv lahůdka :-)
aiwai Aiwai alea acta es 19.7.2012 11:53  21642
jo a jeste lepsi nez veprovy jazyk je jazyk skopovy ale k tehle dobrote se jen tak clovek nedostane
aiwai Aiwai alea acta es 19.7.2012 11:51  21641
delam smetanovou treba zampionovou a jazky k tomu vareny.To by ses divil:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.7.2012 11:17  21640
Řekl bych, že z jazyku omáčka udělat nejde. :-)
aiwai Aiwai alea acta es 19.7.2012 10:42  21639
tak z jazyku delam radeji omacku:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.7.2012 07:57  21638
Rizoto z krup dělám taky, výborný je na to vývar z kolena, takže dělám zároveň i tlačenku. Tohle rizoto skvěle doplní pomalu pečený vepřový jazyk.
aiwai Aiwai alea acta es 18.7.2012 21:54  21637
krupoto delam taky:-)))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.7.2012 19:31  21636
koukam na www.sitalemvkuchyni.cz a prijde mi, ze tam nejak chybi pulka receptu :-(
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 18.7.2012 19:09  21635
Anka [21633]: ona tam nakonec nebyla vubec citit...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt