Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.8.2012 08:44  21841
zblunce [21840]: Až zase budu potřebovat :) Já na knedlíky moc nejsem.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.8.2012 08:44  21840
Anka [21839]: chces? :-)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.8.2012 08:25  21839
Tigo [21838]: Půjčila jsem ji Zblunce :) Musela by mi napsat recept...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 5.8.2012 22:58  21838
Anka [21828]: Knedliky jsem zatim delala trikrat, podle Kucharky pro dceru,a povedly se super, tak kdyztak priste zkus.
ziggy 5.8.2012 12:24  21837
jo, čim víc nad tim přemýšlím, tak mi to příjde taky logičtější.. kdybych tenkrát neviděla ten pořad, tak bych to asi vůbec neřešila :)
aiwai Aiwai alea acta es 5.8.2012 12:07  21836
ja ho jeste negrilovala ale vzdycky ho delam nejdriv tou stranou kde je kuze a to zhruba do te doby nez na boku zbela do pulky a pak ho jen chvili dodelam z druhe nebo i ostatnich stran(podle vysky filetu)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 5.8.2012 10:24  21835
Včera jsme taky měli lososa, ale bez kůže a byl úplně obyčejně (ale luxusně) na másle a rozmarýnu. Jo vlastně - poprášila jsem ho jen lehce hladkou moukou, mně přijde, že si ryby takhle udrží vác šťávy.
ziggy 5.8.2012 09:28  21834
Losos na griluKdyž chci grilovat lososa a mám filet, který má z jedné strany kůži, začínám grilovat tou stranou kde je kůže, žejo? jsem kdysi viděla v televizi (asi pohlreicha) jak přesně tohle griluje a vysvětloval tam proč začít jednou z těch stran, jen ted nevim kterou to říkal :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.8.2012 22:22  21833
Řeklo by se "suchej".
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 4.8.2012 20:53  21832
Jj, nakynul, a byl pak takovej hezky kousací.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 4.8.2012 20:34  21831
Takže nakynul :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 4.8.2012 20:33  21830
Dobrej.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 4.8.2012 20:31  21829
Jak dopadl knedlík?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 4.8.2012 12:10  21828
Pustila jsem se do segedínu s knedlíkem podle Vaňkovy kuchařky. Segedín se zatím zdá fajn, ale nejsem si jistá kynutým knedlíkem (můj první pokus). Vše jsem udělala podle receptu, ale bylo tam, že se má vzniknout kypré těsto. Já tedy mám docela tvrdou hroudu. Tak uvidím, jestli trochu nakyne. Kdyžtak se vrátím k osvědčenému knedlíku karlovarskému.
scalex Scalex 4.8.2012 11:20  21827
Wronski: viděl jsem už tři verze tohoto receptu, dvakrát s chlebem, jednou s žemlí. Žampiony a rajčata tam ale cpe pokaždé. 8^)

Výborné byly i ty jeho vánoční recepty, tam taky byla nějaká míchaná vajíčka...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt