Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.10.2012 13:54  22261
tessMám doma Heston Blumental Fat Duck Cook Book, je to nádhera, ale vařit se podle toho nedá, recept na tři stránky a vždycky je tam nějaká výborná ingradince u které chybí už jen chemický vzorec. Ale v knihovně vypadá hezky :-))

Jinak doporučuji jiznisvah.cz, Snažil se tam dosatat někdy loni, ale nakonec skončil v té druhé Hestonově restauraci, vše včetně fotek a pěkného komentáře.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 11.10.2012 13:35  22260
Tigo [22258]: to je prave ta molekularni kuchyne (mimo jine teda) :)

phanny [22256]: nj, je to jedna z nejvyhlasenejsich restauraci na svete, co bys cekal :) Navic tady jsou obecne restaurace tak cca 2x drazsi.
operator304 11.10.2012 13:12  22259
Tedka na to nekdo nekde umrel...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.10.2012 13:03  22258
Ja videla nedavno v TV porad o "vareni" s pouzitim tekuteho dusiku, to bych chtela nekdy zkusit :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2012 12:57  22257
cenové rozpětí vína 35 - 7800 liber je taky hezký :D
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2012 12:56  22256
HmmmCena 195 liber pp + 12,5% service je dosti nelidová.
operator304 11.10.2012 12:55  22255
Dat Fuck...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2012 12:53  22254
Tessien [22253]: Jen tak z hecu jsem to zkusil a nabádlo mi to stůl na čtvrtek 25. října od 19:00, takže lze :).
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 11.10.2012 12:05  22253
phanny [22252]: no, ja premyslim, jestli se nekdy rozsoupnout a zkusit navstivit treba Fat Duck.. Ale to bude asi jeste za par let, ted s malym miminem by to asi nebylo ono. A to teda jeste predpokladam, ze se tam da sehnat rezervace, coz jsem ani nezjistoval :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2012 11:51  22252
Tessien [22247]: Zkoušel jsem ovocný kaviár. Fungovalo to, ale bylo to bez valné chuti. Nezaujalo.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 11.10.2012 11:50  22251
ziggy [22248]: Já takovým momentům říkám "Že jsem se na to nevys..."
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 11.10.2012 11:49  22250
Tak jeho klobasy s privarkom taky vzdycky vypadaly dost molekularne :)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 11.10.2012 11:33  22249
ještě, že tu není Keosan.o))))
ziggy 11.10.2012 10:45  22248
to jsou takový ty momenty, kdy si říkám, že si to radši půjdu koupit od profíka :-) vyjde to leckdy levněji :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 11.10.2012 10:43  22247
A co teprve takova molekularni kuchyne :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt