Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.11.2012 09:18  22410
sushiJde to doma bezproblemu, chutna to stejne, jen to tak nevypada - ten letiry drill je hlavne na krajeni. Nejradeji mame maki s okurkou a vajickovou omeletou
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.11.2012 09:15  22409
vinylAle ty nemas chef ne?
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 15.11.2012 09:15 - Oblíbené kluby (06:28) 22408
sushiJaponské kurzy sushi stojí i sto tisíc. Podobají se vojenskému výcviku | Dobrá chuť | www.lidovky.cz

kamarád, ke kterému jezdíme párkrát za rok na návštěvu, umí sushi výborně
naučil se základy v Japonsku, je šikovný, jeho sushi je moc dobré
Dotaz: zkoušel to už někdo z vás vyrobit ?
Jedli jste už sushi a jak vám chutná ? (vím že je plno druhů, ale obecně, většinou pokud někomu chutná, tak mu sedí více druhů ...)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.11.2012 08:44  22407
Já tedy přihodím pár negativ pro Kenwood. Funguje sice bezvadně, ale za ty tři roky mám druhej strojek na válení těstovin, druhej mixér a už se zase sere, pasírovací cedník je zrezlej. Zase ale už stojí půlku toho, co před třemi roky. Možná bych se mrknul na Etu, ten robot vypadá hodně slušně.
triss triss 15.11.2012 08:40  22406
Vanda [22395]: mlýnek na maso je oficiálně masořezka, při mletí se materiál drtí mezi kameny, zatímco to maso se vlastně řeže na kousky, je to jen terminologie, nic víc
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.11.2012 23:22  22405
RobotKenwood chef, je vecnej, uplne kovovy streva, nahradni dily bzproblemu k dispozici. Jeden mi slouzi v profi nasazeni uz 8 let a menil jsem v podstate jenom metly.
aiwai Aiwai alea acta es 14.11.2012 22:49  22404
ja mam etu 022 :-))
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.11.2012 22:37  22403
Dík za názory na roboty, mně se ty Kenwoody taky líbí nejvíc - teď ještě nechat vyjádřit rodinnou radu

Ale klidně ještě pište zkušenosti s roboty.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.11.2012 21:11  22402
ziggy [22400]: koukni sem - tady ho maji i ctyr na celou panev, to by nemuselo protekat...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.11.2012 19:39  22401
ziggy [22400]: Mozna je silikon lepsi, ja mam jen kovove formy a ty podtekaji.
ziggy 14.11.2012 19:28  22400
silikonový lívanečníknemáte někdo zkušenost se silikonovým lívanečníkem? http://www.pro-domov.cz/livanecnik-silikonovy/ nepodtejká to? příjde mi to jako šikovný řešení když má někdo málo místa a další (lívanečníková) pánev jen zabírá místo..
nula nula všetko je tak, ako má byť 14.11.2012 18:29  22399
VandaJa mám Krups, čo je taká kópia Kenwood Prospero, ale Kenwood je pod¾a mňa rozhodne lepší a odporúčam ho.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.11.2012 18:12  22398
neco pro cukrare :-)))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.11.2012 17:48  22397
Vanda [22395]: my mame Bosch 46neco, tj. predchudce toho 4880. Jsem s nim dost spokojena, az na jednu vyhradu - pri krouhani mrkve jsme ho nejak zadreli a jak jsem tak koukala na web, tak to byl jeho problem... jestli maji tohle vyreseno, tak bych ho klidne brala. Je fakt maly, dobre se s nim manipuluje, prislusenstvi dost (i kdyz nemaji nastavec na testoviny, ten ma myslim Eta, a plnic klobas - ale podle me se ten mlynek na maso dela v pomerne univerzalni velikosti, tak tam jde nasadit i obycejny, jen jsem ho jeste nekoupila :-))) )
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 14.11.2012 15:53  22396
Vanda [22395]: urcite bych bral tu Kenwood Chef radu - v ramci ni pak je AFAIK rada ruznych dilcich variant, da se nakupovat ruzne prislusentvi apod. (a celkem zachovavaj kompatibilitu - tahle rada se vyrabi uz desitky let). Ty ostatni Kenwoody nevim, jestli maji stejnou kvalitu a odolnost (zejmena vnitrniho provedeni - v tom je ten Chef IMO neprekonanej).

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt