Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nula nula všetko je tak, ako má byť 24.11.2012 10:36  22516
No ja vždy lúpem.
lucky 24.11.2012 10:23  22515
Loupání by mě taky zajímalo, do té omáčky :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.11.2012 10:08  22514
Můžu na polívku použít máslovou dýni a musím ji loupat?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 24.11.2012 10:07  22513
Já mám v plánu příležitostně klub Vánoce probrat a nějaké recepty do kuchařky zařadit. Jen se musím dokopat.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.11.2012 09:23  22512
I když teď koukám, že vánočky jsou tam v archivu aspoň tři ;o)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.11.2012 09:22  22511
Mohl by do receptů být přidán i recept na vánočku od Vandy, který je v klubu Vánoce?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.11.2012 01:12  22510
To bylo pro MrMar.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.11.2012 01:10  22509
Royal [15532]:
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 22.11.2012 18:05  22508
Scalex [22503]: JJ, nejlepší na to je ten klasickej českej komunistickej kečup v baňatech lahvičkách a širokým víčkem.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.11.2012 13:53  22507
zbluncejako salát :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 22.11.2012 13:43  22506
Scalex [22503]: Kupujte ty dobrý, nekupujte ty špatný :)
Jinak mám naprosto stejnou zkušenost.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.11.2012 13:33  22505
zblunceTuhle jsem koukala na nějaký vaření, kde měli špagetovou dýni, vypadalo to zajímavě:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 22.11.2012 13:21  22504
to by me zajimalo, jak to chutna :-)
scalex Scalex 21.11.2012 23:07  22503
Jestli budete dělat buřty podle toho receptu z mého příspěvku, tak bacha na ty kečupy. Není potřeba přehnaný luxus, ale nekupujte ani takový ty "řídký", takový, co když nalijete na talíř, tak jsou tak nějak gelově průhledný... to je samej škrob a chemické pachutě. Jinak zkoušel jsem jako geroj s táááákovejmahle ramenama kečupy nahradit pasírovanými rajčaty nebo protlakem a vlastním namíchaným kořením a nechutnalo to zdaleka tak dobře, jako když jsem tam narval nějaký Špak či co...
ziggy 21.11.2012 21:35  22502
myslim, že každej kdo to dělá na to má vlastní vychytávky, neexistuje jeden jediný správný recept :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt