Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.11.2012 17:17  22589
Ale aj tak som tak dlho nikdy kačku nepiekla...
ziggy 27.11.2012 17:03  22588
ok, to jste mě uklidnili :-)
operator304 27.11.2012 16:29  22587
ziggy [22585]: fakt. A viz Tessien...
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 27.11.2012 16:28  22586
ziggy [22581]: tak trouba na 150 stupnu bude mit IMO odber tak cca 2kW, takze 5 hodin peceni te stoji 10kWh, prumerna cena elektriny v CR jsem vygooglil 4.65Kc, takze se bavime o 46 korunach. Tak kvuli tomu si snad hypoteku brat nebudeme muset :)
ziggy 27.11.2012 16:24  22585
fakt?
operator304 27.11.2012 15:51  22584
ziggy [22581]: udelalo by to to samy jako 1.5 hodiny na 220 stupnu...
shelle Shelle - Good Service 27.11.2012 15:51  22583
To ani ne.
lucky 27.11.2012 15:49  22582
MrMar: Tak ono mi stejně přijde, že Hell's kitchen není tak úplně o tom vaření, ale spíš o tom jak se tam hádají, jak jim to nejde, spíš taková reality show. A musím říct že jsem se docela dost nasmála a někdy i docela žasla :D
ziggy 27.11.2012 15:44  22581
Shelle: v UK je nějaká levná elektřina/plyn? když si představim, že tady nechám běžet troubu pět a víc hodin, tak si ani nechci představit, co by to udělalo s elektroměrem :-)
shelle Shelle - Good Service 27.11.2012 15:32  22580
MrMar [22579]: Aha, to bude ono. Ok, to zkusime priste, ted teda jsme dala na 150. Ja se toho pres noc driv bala, ale ted stejne v kuse vic jak tri hodiny nespim, tak to budu moci okouknout. A na tech 90 to pak ma byt kolik hodin teda? Ze je na obed nebo spis k veceri?
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 27.11.2012 15:08  22579
Shellepřes noc je to tak na 90 stupňů...
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 27.11.2012 15:07  22578
Lucky10. řada Hell´s Kitchen je plná neschopných kuchařů a nesympatických lesbiček :-)
aiwai Aiwai alea acta es 27.11.2012 13:07  22577
tak kralik se povedl, recept z lopusi kucharky je super. Jen sem jako prilohu podavala cerstvy domaci kynuty knedlik.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.11.2012 12:56  22576
LuckyTak pokud žádný kuchaře co se tam objevili neznáš, tak se nedivím, že preferuješ americkýho. Já jsem rád, že ten český trvá dvě hodiny, čím víc kvalitního vaření, tím líp.
lucky 27.11.2012 12:21  22575
Co je špatného na 10. řadě Hell's kitchen? :) Já žádné kuchaře z českého masterchefa neznám, podle mě kdyby tam byl Pohlreich, tak by to bylo ono, a ta moderátorka se mi tam taky nelíbí. Navíc americký masterchef trvá třičtvrtě hodiny, má jasnou strukturu, ten český je snad na dvě hodiny. Americký je napínavý, má tu správnou atmosféru, zbožňuju Gordona Ramsayho. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt