Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
aiwai Aiwai alea acta es 28.11.2012 13:37  22610
jo jo byla dobra:-))

kachna se nakonec nekona tchyne zabloudila :-D
triss triss 28.11.2012 12:02  22609
Aiwai [22598]: tuhle akci mívají pravidelně na mražené, co mají v pytli ještě tak půl kila krvavého ledu, ale dají se, no, mimochodem, z jedné téhle akce jsi kachnu pomalu pečenou u mne jedla
operator304 28.11.2012 12:02  22608
kvitko [22607]: Je. Ale anglictina pro to ma jedno slovo...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 28.11.2012 11:59  22607
Jsem si vždycky myslela, že krůta je ona a krocan je on. Jako slepice a kohout. Ono to tak není?:-))
ullicnik ullicnik 28.11.2012 11:46  22606
Operator: Ne, nedovolili mi to. A já ani nevim co to je, ale je to americký, s americkym návodem, prošpikovaný americkym máslem, americky triviální.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.11.2012 11:01  22605
Lucky 22596Holt mezery no :-)
operator304 28.11.2012 10:35  22604
Lucky [22603]: V americe se dela turkey, coz je kruta nebo krocan. A prekladatele se s tim malokdy serou...
lucky 28.11.2012 10:31  22603
Proč se u nás dělá krůta, a v americe krocan? :) JSem si vždycky u amerických filmů říkala, že bych chtěla ochutnat krocana, pak mi došlo že babička dělala na vánoce krůtu.
operator304 28.11.2012 10:22  22602
...


(a nasadis si ji teda na hlavu?)
ullicnik ullicnik 28.11.2012 09:51  22601
Příští víkend jdeme k sestře na krůtu, která je tak velká, že bych si jí mohl nasadit na hlavu. To jsem zvědavej co z toho vznikne...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.11.2012 09:08  22600
Tessien [22597]: :))
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 28.11.2012 02:28  22599
Kachnu 4,5 hodiny na 120, pak slít výpek a 15 - 20 minut dopékat kůžičku.
aiwai Aiwai alea acta es 28.11.2012 00:09  22598
ted maji v letaku alberta kachnu za 46 kc kilo. Asi jich nakoupili vic nez se prodalo. No mazna zkusim kachnu taky. Jen nekoho dokopat, aby ji koupil
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 28.11.2012 00:06  22597
Tak kachna je vyborna, priste udelame jen jednu drobnou modifikaci - ten plastovy pytlik s vnitrnostma vyjmeme uz pred pecenim, ne az po ;-)
lucky 27.11.2012 20:29  22596
Ani neslyšela nebo nečetla o nich. :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt