Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:36  22631
Mořský vlk je ten seabass. A říká se mu také morčák :)
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 11:35  22630
Jinak das morsky je Monkfish, morcak evrospky ma byt european seabass a vlka tu v knize nemam.
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 11:32  22629
Web apetitu je priserny, take ho nesnasim.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:30  22628
Já neříkám, že je hnusný (do klubu Hezké interneti chodím). Ale o víkendech bývá dost často strašně zasekaný a míra vtíravých reklam už tam překačovala meze.
ziggy 1.12.2012 11:28  22627
no, znám horší weby, mrkni do klubu Hezké interneti :-)
a mořský vlk je to co teda znám ze zahraničí jako Sea bass? někdy bych v tomhle měla ráda jasno :-)

no a když už jsme u těch potvor, dneska jdu prvně ochutnat humra .. doufám, že to půjde nějak snadno jíst ..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:18  22626
(Mořský ďas není mořský vlk, i když to asi budou dost podobné ryby.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:16  22625
Web Apetitu je tak příšerný (netvrdím, že obsahově), že už na něj poslední dobou lezu jen v nouzi největší. Nemám na to čas ani náladu.
ziggy 1.12.2012 10:47  22624
Anka: je to to samý jako mořský ďas? na apetitonline.cz je docela dost receptů .. a apetit je kopie něčeho britskýho, snad že kvalitního, tušim ..
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 10:20  22623
To ne...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 1.12.2012 03:02  22622
To jsem ti ale asi moc nepomoh...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 1.12.2012 03:01  22621
AnkaSůl, trochu kmínu a pár koleček cibule. Ten chřest teda nevím ale za zkoušku by to stálo! No a k tomu ten citrón. Příloha brambory "na psa" (tj pečené na sádle s česnekem).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 30.11.2012 22:27  22620
Mám dva čerstvé mořské vlky. Nějaké doporučení na něco jiného než jen upéct na másle? Shodou okolností mám i bílý chřest, tak kdybyste měli dojem, že se do toho dá nějak zapojit... Bohužel nemám žádnou zeleninu krom cibule, česneku, brambor a v jednotě to nekoupím. Citron mám.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 30.11.2012 13:24  22619
Dnes se chystame na kure tandoori.
ziggy 29.11.2012 21:23  22618
spíš si od někoho ten plech půjčím :)
hrnečky mám jen keramiku :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.11.2012 20:27  22617
Nevím, nerez hrnečky?:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt