Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.12.2012 18:09  22645
Holínky nebo hodinky...Mořský vlk


Mořská ďas
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 17:58  22644
Ale az ted 'nedavno'.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.12.2012 17:34  22643
Tak Albert magazín dělá bývalá šéfredaktorka Apetitu.
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 14:21  22642
ziggy [22641]: Ja ho ted dlouho nevidela, tak neposoudim. Ale je fakt, ze to take nemam rada.
ziggy 1.12.2012 14:17  22641
mě na Apetitu fascinuje, jak pořád umíněně prezentujou recepty plný v Čechách běžně nedostupných surovin. Měla jsem to ted celý rok omylem předplacený a fakt většina receptů naprosto nepoužitelných ..
zlatej časopis Albert, zadara navíc ..
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 13:37  22640
ziggy [22639]: Mam pocit, ze jsem to jednou porovnavala online a meli hodnne receptu od nich. Ale ja jine neznam, jeste teda Waitrose a Sainsbury's si jednou za rok koupim.
ziggy 1.12.2012 13:01  22639
jo, to bude asi ono. dík
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 12:11  22638
Bbc Good Food?
ziggy 1.12.2012 12:07  22637
Shelle: jak se vlastně jmenuje ten britskej časopis, kterej apetit kopíruje (oni teda myslim mají licenci, takže to snad neni sprosté vykrádání) .. někdy bych ten originál ráda viděla..
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 11:49  22636
Anka [22635]: No to ja jen, ze te neignoruji, jen nic neporadim.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:48 - Oblíbené kluby (15:50) 22635
Shelle [22632]: Jo, jen tak s máslem, citronem a nějakou bylinou ji právě dělám furt...
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 11:38  22634
Ham tak ted koukam do seznamu znovu a vlk mu rikaji Francouzi a Nemci (co poznam teda).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:37 - Oblíbené kluby (15:50) 22633
Asi ho zkusím v papilotu s citronem, bílým vínem, nějakou bylinou a tak.
shelle Shelle - Good Service 1.12.2012 11:37  22632
Anko, ja mam rybu nejradsi samotnou a se zeleninou, ted delame na pare a jen si ji solim, event citron, kdyz mam den, kdy kaslu na alergeny. Predtim jsem ji zase delala vzd v alobale v troube.

Na dnesek mame halibuta.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.12.2012 11:36 - Oblíbené kluby (15:50) 22631
Mořský vlk je ten seabass. A říká se mu také morčák :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt