Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.12.2012 22:22  22686
Maggie [22684]: takove ty dva prouzky, co do sebe zaklapnes... maji mensi a vetsi (4,5 a 6l)...
aiwai Aiwai alea acta es 3.12.2012 22:01  22685
nevim jak jsou velke ale vejde se tam pulka chleba a jeste porad je zavazu:-D (ale nejsou to ty usima)
maggie Maggie You dont know what you have - untill you lose it 3.12.2012 21:53  22684
Aiwai: a co když máš opravdu velký kus masa? např. ze zabijačky... už teď mám problém sehnat dost velké sáčky, aby se tam to maso vůbec vešlo... poslední dobou se prodávají asi 4l, a to je málo...

Zavírací sáčky - dík za tip, třeba se nadělí k Vánocům ;o) Mohou se používat vícekrát? předpokládám, že od Tescomy budou trochu dražší..

zblunce: co je to "zaklapavaci" ikea? ;o) už jsem tam chvíli nebyla, tak to budu asi muset napravit.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.12.2012 21:38  22683
Maggie [22680]: sacky bud zipove z dm nebo orionu nebo zaklapavaci ikea :-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 3.12.2012 21:13  22682
Mám zavírací sáčky od Tescomy.
aiwai Aiwai alea acta es 3.12.2012 20:45  22681
ja mam vetsi sacky a delam uzel:-))
maggie Maggie You dont know what you have - untill you lose it 3.12.2012 20:42  22680
zatavovačkaJaké máte zkušenosti se zatavovačkamí (svářečkamai fólií)? Mívali jsme kdysi asi Etu a byla fajn, ale už dosloužila. jaké máte vy? Kdyztak prosim o značku a ifno: Jak funguje to odsávání vzduchu? Svařuje i obyčejné pytlíky a ne jenom ty jejich speciální fólie?

Líbí se mi model od Fagoru, ale někdo psal, že do toho jdou jen jakési vroubkovane fólie, právě kvůli tomu odsávání. Takze pro mě asi na nic, chci zatavovat ovoce a maso do mrazáku do různých sáčku.

A kdyz už jsme u toho mraženi, jak zavirate sáčky? Zavázat větší moc nejdou, pouhé prehnuti mí nevyhovuje a ty dratky jsou taky na nic...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.12.2012 17:35  22679
ĎasJak psal vinyl, v restauraci ve španělsku mi moc chutnal, doma jsem se k tomu ani vzdáleně nepřiblížil, takže ho taky doma nedělám.
aiwai Aiwai alea acta es 3.12.2012 17:23  22678
ja je vzdycky nasypala do hrnku a zalila vodou z konvice. Kdyz voda trochu vychladla, tak sem je postupne vyndavala a krasne se svlekaly, stacilo jen zmacknout mezi prsty ( asi tak jako sme strileli tresnove pecky )
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 17:19 - Oblíbené kluby (19:59) 22677
mrcos [22676]: zblunce [22675]: děkuji, zkusím to
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 3.12.2012 17:07  22676
Mělo by stačit spařit, my je vždycky tak na 5 minut povařili.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.12.2012 17:05  22675
puschpull [22674]: sparit horkou vodou a co nejdrive loupat...
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 17:01 - Oblíbené kluby (19:59) 22674
mandledotaz: jak se dají nejlépe oloupat mandle
namočil jsem je přes noc do vody, ale stejně to moc extra dobře nejde ... ?
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 3.12.2012 13:37 - Oblíbené kluby (19:59) 22673
my jsme ho někde vyhráli, ještě nedorazil, jen jsem chtěl vědět zda bude použitelný :-) Díky
triss triss 3.12.2012 13:33  22672
puschpull [22671]: mám doma starší model a jsem spokojená, až se mi bude chtít, zkusím si kapsle naplnit sama, obsluha je jednoduchá až blbuvzdorná

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt