Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 6.12.2012 22:32  22729
Vanda [22715]: pecena hovezi polevka? jak se to dela???
Vanda [22714]: davala jsem tu link na ctvery ruzne koulicky nebo vybornou spenatovou roladu s uzenym lososem... (zblunce [22495]:)
nula nula všetko je tak, ako má byť 6.12.2012 22:24  22728
eeee ja mám síce rada zvláštne kombinácie chutí, ale toto je na mňa príliš.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2012 22:15  22727
phanny [22725]: Jo, to už dnes komentoval i Bůh na FB.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 6.12.2012 21:53  22726
phanny [22725]: To vypada jak z Mimibazaru.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 6.12.2012 21:50  22725
!!!!http://recepty.vareni.cz/maso-na-salku/
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 6.12.2012 21:05  22724
Dneska v Sama doma dělal pan kuchař "tatarák" z pohanky. Taky neobvyklé:-) Ale nevypadalo to špatně.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.12.2012 21:01  22723
Ten králík je francouzský, tak bych k tomu udělala ten quiche.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2012 20:58  22722
Mnoo, to by možná šlo. Tak dál, dál se snažte :)
aiwai Aiwai alea acta es 6.12.2012 20:55  22721
a co ten uzasny kralik co je v kucharce?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2012 20:54  22720
Mělo by to být něco neobvyklého - což řízky, guláše, svíčkové ap. pro mě jsou. Neobvyklé jsou ryby, mořské potvory (ty ale neumím moc připravovat- ještě tak krevtey, protože to jím, ostatní mrchy mi nechutnají), asijská jídla. Nebo třeba křepelky. Nebo tak něco ;)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.12.2012 20:51  22719
Aiwai [22718]: Ano. Pro mě je to vysloveně nouzovka :)
aiwai Aiwai alea acta es 6.12.2012 20:49  22718
ja mela vcera uzasny srnci gulas. Ale ne pro kazdeho muze byt gulas svatecnim jidlem
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2012 20:49  22717
Anka [22716]: to není ta správná cesta - to je u nás běžně vařený jídlo, žádný svátek. I když samozřejmě dobrá křenovka, kdy ti teče z nosu a štípe v šešulce, je velmi ceněnou pochoutkou.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 6.12.2012 20:46  22716
Vanda [22715]: Já bych jako sváteční jídlo klidně považovala dobrou křenovou omáčku s domácím uzeným.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 6.12.2012 20:45  22715
Ideálně bych potřebovala ještě něco teplého. Líčkama na víně a pečenou hovězí polívkou a tatarákem jsem už jednou velmi bodovala, takže hovězí menu už opakovat nemůžu ;) Dvakrát do stejné řeky...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt