Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.12.2012 13:24  22786
Na dva díly to natáhnou mohli, čím víc, tím líp :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.12.2012 13:19  22785
No, tak omeleta me dostala, distali ukol a najednou strih, nejakou krajej a najednou strih a davaj body...
aiwai Aiwai alea acta es 11.12.2012 13:16  22784
Myslim si, ze ten zaverecny dil mohli rozdelit, nebo natahnout. Takhle tam z vareni nebylo moc videt. Mise to asi pral kazdy, ale sama musela uznat ze omeletu mel lepsi.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 11.12.2012 12:23  22783
Tak jsem dostala Apetití kuchařku Maso. No, sice jsem chtěla toho Vaňka, ale nevypadá zas tak špatně taky:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.12.2012 12:18  22782
Anka [22779]: Hlavne ze nevyhral Harry Potter, ten mi lezl na nervy jeste vic :) A Mise jsem to taky prala.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 11.12.2012 12:17  22781
Aiwai [22775]: Delam spodni patro ze ctyr, prostredni ze tri a vrchni ze dvou pramenu.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.12.2012 11:50  22780
Ankajj, to byl pěknej pičus, ta holka byla mnohem sympatičtější. A řekl bych, že i dlouhodobě lepší.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 11.12.2012 11:46  22779
Nás ten díl nějak vůbec nebavil. Ne že by nevařili zajímavé jídlo, ale nějak z toho vaření nejvíc ukazovali rozklepávání vajec atd. A toho vítězného blonďáka nesnáším od samého začátku :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 11.12.2012 11:42  22778
Mne se to taky libilo, az na to rozhodnuti...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 11.12.2012 11:35  22777
Aby to nezapadlo, finále Masterchefa vynikající, závěrečné ingredience hodné finálového rozhodnutí, uvařit v jednom člověku takhle luxusní pětichodové menu za tři hodiny je fakt nářez. Většinový divák asi neocení, ale já byl potěšen.

Mimochodem padnul tam zajímavý tip, který jsem v neděli hned vyzkoušel, když jsem restoval lišky, zakápnul jsem je balsamikem, výborný nápad, dodá to houbám takový zajímavý šmrnc.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 11.12.2012 11:21  22776
Ze šesti to není těžké, ale mně se pak při pečení trhá.
aiwai Aiwai alea acta es 10.12.2012 22:48  22775
a jak pletes vanocku? Zjistila sem, ze ze sesti to neni zase tak tezke.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 10.12.2012 22:39  22774
Dik, jsem zvedava, letos zkusim tyhle :)
aiwai Aiwai alea acta es 10.12.2012 22:31  22773
pekla sem hole a ve dvou patrech, udelala sem davku na kostku drozdi a pekla sem 4 vanocky, byly moc nizké. Tak sem pekla na dvou plechach nad sebou
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 10.12.2012 22:26  22772
Aiwai [22771]: Super, diky - a prikryvala jsi alobalem nebo jsi je pekla "hole"? :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt