Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 17.12.2012 12:11  22812
phannyMam v recepte na linecke vareny strouhany zloutek a nejak nemuzu vygooglit, proc to tam je. Ma to nejaky zasadni vliv a jaky?
shelle Shelle - Good Service 15.12.2012 13:14  22811
phanny [22805]: Ja na to prisla nahodou, nevim, zda je to repriza ci nove. Dost u toho slintam a jeste na to koukam hladova. Ted tam byla nemecka cukrarna/pekarna z Edinburku a to bych hned zasla. Delal tam pry typicky staronemecky zakusek, pripominalo mi to trdelnik, ze se to delalo na te roure, znas to?
shelle Shelle - Good Service 14.12.2012 22:30  22810
Ja ten zloutek nevnucuji, jen prodavam, jak jsem koupila. Po mladsi babicce teda.

Ja je letos nedelam, loni jich bylo moc a chutnaji jen mne, jenze ja tehdy vse sladke vrhala, tak jsem z toho nci nemela :( Ale nasi mi nejake posilaji.
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 14.12.2012 22:14  22809
Shellemyslím,že může být i tak,na pracny je spousta receptů,tak jako na všechny jiné druhy cukroví...já například ten můj mám po babičce,je hodně starý,narodila se totiž v r. 1900 :-)
shelle Shelle - Good Service 14.12.2012 22:09  22808
Wronski [22804]: V mem receptu je hladka a zloutek.
baaari baaari ...mraky, co podplouvají mraky... 14.12.2012 22:07  22807
Wronski souhlas s pavlajs - hladká,bez vajec (a spousta ořechů,skořice,citronové kůry a hřebíček)
zrovna dneska jsem je byla péct,voněly celou cestu do Prahy jako blázen):-)
pavlajs pavlajs 14.12.2012 19:24  22806
Wronski 22804Mouku hladkou a bez vejce - bez toho, že bych to obhajovala ;-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.12.2012 14:23  22805
ShelleNe, diky za tip
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 14.12.2012 14:14  22804
PracnyPoužíváte hladkou, nebo polohrubou mouku?
Dáváte celé vejce, nebo jen žloutek, nebo žádné?
shelle Shelle - Good Service 13.12.2012 17:16  22803
PhannyKoukas na Britain's Best Bakery?
ziggy 12.12.2012 15:12  22802
to vis,neni general jen tak pro nic za nic :-)
jehudit Jehudit Ihmisveri on hankalaa siivota... 12.12.2012 14:42  22801
Mne rozbila hláška "Picek to sněd a nic mu nebylo!"
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.12.2012 13:14  22800
Idiot je ten, kdo tam vymyslel venkovní grilování. (Což mohl být i ten Babica, ale nikde to není řečeno.)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 12.12.2012 12:38  22799
Co s nim jinyho, s matlalem :)
shelle Shelle - Good Service 12.12.2012 12:22  22798
To je pitomy clanek

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt