Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 21.12.2012 01:39  22832
Phanny, ja vzdy vidim kousek, rakytnik me take zaujal. Zitra je finale.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.12.2012 00:16  22831
Tak pracny máme nakonec z hladké mouky a se žloutkem. Ale jsou hrozně křehký. Asi moc másla a málo mouky.
Nebo může mít na křehkost vliv, když je těsto dva dny v lednici a pak půl dne v teple?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.12.2012 00:07  22830
shelleTak jsem skouknul poslední díl a dobrý, ty rakytníkový tartaletky vypadaly dobře! Sjedu to od začátku.

Moc mě pobavilo, kolik tam mají různých unikátních místních surovin. Tady nemám místního vůbec nic :-(
selit selit Jen jedno jest jisté - post coitum omne animal triste! 20.12.2012 20:51  22829
Nakladaný hermelínZkoušel jsem dělat nakládaný hermelín,ale mám ho rád pěkně rozblemcnutý,měkký.Teď jsem jeden měl v nálevu 14 dní v lednici,ale po vytažení je pořád stejné konzistence,jak když jsem ho do oleje strkal-tuhý.V čem dělám chybu?Jiný olej,jiný hermelín?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 20.12.2012 11:13  22828
žbluncejabkem
puschpull puschpull být nad věcí, pohoda a klid ... - AV-Com (Homepage) 20.12.2012 07:48 - Oblíbené kluby (17:44) 22827
drsná sranda, ale k malému zamyšleníProdej předvánočních psů zahájen - Fotogalerie - Domácí - Aktuálně.cz
Jinak Vánoce bez smaženého kapra nejsou správné Vánoce :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 19.12.2012 21:31  22826
Mate napad, cim nahradit zelirovaci cukr? Delam cibulovou marmeladua nejak nikde neni...
shelle Shelle - Good Service 19.12.2012 16:41  22825
phanny [22824]: Promin :) Nicmene teda je to ted jako premiera, co jsem pochopila. Uz jsou jen tri, meli to podle casti Uk, to vybrali jedny vzdy a ted nejak vyrazuji kazde kolo jednoho. Dost u toho slintam. Tak mi pak rekni, jak se ti to pozdava a jestlis tam nasel nejakou inspiraci treba.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.12.2012 16:10  22824
Ještě jsem to neskoukl, nemohl jsem to na webu BBC najít, než jsem zjistil že je to na ITV :).
shelle Shelle - Good Service 19.12.2012 01:15  22823
phannyNevim, jestli koukas na ty pekare, ale je tam jeden Cech, je to ta cukrarna z Dunbaru.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.12.2012 00:10  22822
nulaRoyal [20299]:
nula nula všetko je tak, ako má byť 18.12.2012 18:47  22821
Na tom červenom obruse to tým mobilom asi nevyzerá ve¾mi ružovo :), ale je fakt ružová a chutná. S obyčajnou so¾ou to bolo minule sivé a nič moc chuť.
aiwai Aiwai alea acta es 18.12.2012 16:32  22820
ukaz vzorky
nula nula všetko je tak, ako má byť 18.12.2012 15:48  22819
Tak dnes som uvarila domácu šunku s rychloso¾ou a je to hneď iné kafe. Ružová, chutná.
shelle Shelle - Good Service 17.12.2012 23:58  22818
phanny [22816]: Diky. Ja ani nevim, jak se mi to lame. Ale kazdy rok mi to vrta hlavou a vzdy se zapomenu zeptat.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt