Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.1.2013 20:43  22931
ziggy [22930]: a nemuzes to proste vyzkouset? musi to byt silne magneticke dno...
ziggy 3.1.2013 20:37  22930
nevíte někdo, jak zjistím, jestli je můj papiňák vhodný na indukci? je to jen o tom plochém dnu?
ziggy 3.1.2013 18:25  22929
(ne)doporučenídostala jsem silikonové kuchynské rukavice/chňapky a už jsem si přes ně stihla popálit ruku .. nebrat!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 2.1.2013 16:30  22928
Udělal jsem k tomu tatarku (červená cibule, okurky, plody kaparů) a nejraději k tomu mám anglickou hořčici (která se dá jíst asi jen s hovězím - jinak vůbec).
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 2.1.2013 14:37  22927
Existuje pomazánkové (např.)
sirius Sirius youth is wasted on the young 2.1.2013 14:36  22926
Dotaz :
Existuje ještě pomazánkové máslo? Po tom co se nad tím EU čílili?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.1.2013 08:34  22925
phannyJá taky pek pro silvestrovské mlsání roastbeef, malý kousek, asi 1/2 kila, asi hodinu na 60 stupnu teploty i vlhkosti, výsledek famozní jako vždy. Děláš k tomu remuládu? Naše oblíbená je: majonéza, jogurt, nakladačka, petržel, cibule, sůl pepř, může být česnek.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 1.1.2013 13:53  22924
Aiwai [22923]: Není to majonézové... - pomazánky dělám z pomazánkového másla rozředěného jogurtem...
aiwai Aiwai alea acta es 1.1.2013 13:45  22923
to bych nedelala.Rybi rycinky jsou uz rozmrazovane a majoneze to taky nebude delat dobre
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 1.1.2013 13:28  22922
Myslíte, že se dají zmrazit zbytky pomazánek? - česneková a z rybích tyčinek?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 31.12.2012 20:38  22921
Tak jsem vyzkoušel upéct tradiční silvestrovský roastbeef pomalu - 2.5 hodiny při 80 stupních. Výsledek je ale neskutečně dobrej....
operator304 29.12.2012 20:29  22920
Zkousim ten peceny vyvar podle Vandy. Do pulnoci casu dost...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 29.12.2012 18:25  22919
Ze zmíněné kuchařky jsem zkoušel cibulové koláčky. Velmi jednoduché, já pečenou cibuli rád, takže u mě jednoznačně dobrý.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 29.12.2012 18:20  22918
kuchařkaJana Vašáková a Zdena Skokanová N.: Jezte česky - rok v naší kuchyni
Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.12.2012 16:43  22917
Aniel [22916]: To je to samé místo :) Já tam kupovala Buche de Noel pro klienta, ale nechutnala jsem nic. Za klobásek jsem ochotná dát dost, ale sladkosti nemusím za každou cenu :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt